Horoscop 2021.Trei zodii vor afla ce înseamnă FERICIREA
Autor: Simona Haiduc pe 26 iun, 08:12 | Mutarea zilei

O perioadă perfectă

Până la 21 iulie 2021, Soarele poposește în Rac, unul dintre cele mai emoționale și gingașe semne ale Zodiacului. Pentru trei zodii, această perioadă va deveni un moment al fericirii și iubirii, ceea ce va atrage energie suplimentară.

Berbec

Cât Soarele se va afla în constelația Rac, pentru nativii din Berbec cresc șansele de a stabili și consolida relații. În dragoste, vor redescoperi farmecul comunicării deschise, eliberate de gânduri negre, de suspiciune și neîncredere. În același timp, vor scăpa de emoții negative și vor reuși, în sfârșit, să vindece o rană veche de natură sentimentală. Până pe 13 iulie, cu Venus și Marte în Leu, viața personală a Berbecilor va deveni tandră și plină de dragoste.

Gemeni

Reprezentanții acestui semn zodiacal nu trebuie să-și facă probleme legate de bani. Din punct de vedere financiar, situația lor este de invidiat. Chiar dacă există, în aceste condiții, tentația de a nu se gândi la viitor, este bine să se oprească o clipă, să revină cu picioarele pe pământ și să răspundă la întrebarea: acum e bine, dar ce se va întâmpla mai departe? Banii vin, este adevărat, dar, la orice mică greșeală, pot dispărea într-o clipă. 

Un lucru este cert: este nevoie de schimbări. Da, nativii din Gemeni au puterea de a se transforma, mai ales că este un moment bun pentru a investi și a face bani în plus. 

Citește și Horoscopul verii 2021. NOROCUL nostru depinde de aceste patru zodii

Rac

Este momentul nativilor din Rac, care vor străluci de fericire și bucurie! Vor simți un plus de energie, vor avea puterea de a ierta, își vor regăsi zâmbetul și pofta de viață. Este perioada în care vor înțelege că trebuie să meargă mai departe, că au tăria de a face asta. Practic, această perioadă va face trecerea spre o nouă etapă a vieții. 


Mutarea zilei Vezi toate articolele