Horoscop 2021. Vor da de GREU. Trei zodii se vor CHINUI amarnic
Autor: Simona Haiduc pe 20 ian, 14:50 | Articole recomandate

Soluții se vor găsi, dar nu ușor

Anul 2021 a început în forță și, conform tuturor previziunilor și profețiilor, se anunță extrem de dinamic. Iar în acest context, multe dintre întâmplările din viața noastră vor fi determinate, în mare, parte, de acțiunile altora. Oricum, ar fi, un lucru este cert: în 2021 cuvântul de ordine este munca, dublată de responsabilitate. 

Dar chiar și așa nimeni nu va fi protejat de probleme. Dacă la unii ele se vor rezolva fie de la sine, fără mari eforturi, în cazul altora va fi ceva mai greu. 

Berbec

Astrologii îi avertizează pe reprezentanții acestui semn zodiacal că anul 2021 le-a pregătit multe provocări. Vor fi supuși la numeroase teste. Berbecii au planuri și așteptări mari, dar nu totul va merge conform dorințelor lor. De aceea, pentru a preveni neplăcerile, nativii din Berbec trebuie să-și planifice totul cu mai multă atenție. Și, foarte important, nu trebuie să fie egoiști. Și încă ceva: nu vă enervați, păstrați-vă calmul, pentru că, mai devreme sau mai târziu, veți găsi rezolvarea. 

Rac

Firi emotive, sensibile, Racii trebuie să fie atenți. Nu vă pripiți, nu acționați sub impactul stării de spirit, extrem de schimbătoare. Calculați, judecați, cântăriți. În caz contrar, greșelile devin inevitabile. Mai ales când trebuie să contraatacați, să țineți piept concurenței, adeversarilor. Nu uitați că orice moment de slăbiciune, de cumpănă va fi imediat exploatat de ceilalți. În 2021, trebuie să vă adunați toate forțele. Aveți grijă în cine aveți încredere și verificați ceea ce semnați, mai ales în timpul fazelor retrograde ale lui Mercur. Aveți grijă și de bani. 

Citește și Horoscop 2021. Fără nici o grijă. Patru zodii vor fi RĂSFĂȚATELE anului

Balanță

Dacă în cazul Berbecilor și a Racilor probleme vor fi pe mai multe planuri, în cazul Balanțelor, neplăcerile vor fi legate de dragoste. Astrologii afirmă că în 2021 reprezentanții acestei zodii vor trebuie să se gândească dacă sunt dispuși să se sacrifice de dragul omului pe care îl consideră jumătatea pe viață. Iată de ce, emoțiile și îndoielile vă vor împiedica să luați la timp deciziile corecte. Cea mai bună soluție este să vă luați câteva zile libere și să tranșați problema. Nu vă lasați manipulați, pentru că riscul de a greși este foarte mare. Nu uitați de principiile în care credeți. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele