Horoscop de weekend. Nu este momentul pentru decizii radicale
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Sunt multe de rezolvat
Sunt multe de rezolvat
Toată săptămâna a fost destul de încărcată de evenimente, iar sâmbătă și duminică vor continua, pentru multe semne zodiacale, să fie stresante și agite. Sunt încă multe probleme de rezolvat. Nu vă pripiți însă, aveți răbdare. 

Berbec

Încearcă să privești mai atent la tine însuți pentru înțelege ce anume te ajută să avansezi și, mai ales, care sunt obiectivele pentru care merită să lupți. Prea mult optimism atrage mici neplăceri, dar încrederea în corectitudinea propriilor decizii te ajută să faci cele mai bune alegeri. 

Taur

Este important să ieși din casă. O scurtă ieșire în natură va fi perfectă pentru a scăpa de oboseală. Schimbarea de peisaj și atmosferă te vor ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă și cu altă încărcătură sufletească. Numai așa vei găsi răspunsuri la întrebările care te-au frământat în ultimele zile. Ești prea vulnerabil la informații negative. 

Gemeni

Nu grăbi lucrurile. Da, ai o mulțime de idei noi, știi ce fel de persoană vrei să devii și ești pregătit să demarezi o afacere promițătoare, răspunzând cu îndrăzneală la provocările ce intervin. Dar totul la timpul lui, schimbările pozitive importante nu vor veni atât de repede pe cât ne dorim. 

Rac

Îți dorești un weekend vesel, cu multă distracție, relaxant, dar nu uita de propriile probleme. Străduiește-te să privești situația cu un plus de luciditate, măsurând de zece ori înainte de a lua o decizie, astfel încât să nu fie nevoie să ieși din zona de confort. Asigură-te să ești în siguranță pentru a putea face primii pași în noua direcție a vieții. Motto-ul weekendului ar trebui să fie mă simt în siguranță și ferm pe picioare.

Leu

Un mediu toxic poate priva o persoană de forță, prin urmare este mai corect să comunici îndeaproape exclusiv cu persoane pozitive. Oferă-ți timp să înțelegi totul clar, verifică-ți propriile reacții și analizează sentimentele care te încearcă. Când vei deveni conștient de punctele tale forte și punctele slabe, viața se va stabiliza.

Fecioară

După un val de emoții intense în timpul săptămânii, care te-a împiedicat să te concentrezi efectiv asupra muncii și a altor aspecte importante, weekendul va deveni o perioadă de relaxare și plăcere. Nu te gândi la dificultăți și probleme, odihnește-te mai mult, prinde puteri. Ești pe punctul de a face o descoperire majoră, dar ai grijă să nu intri în conflict cu propriile valori morale. 

Citește și Horoscop 2021. Patru zodii care știu foarte bine să ÎNVÂRTĂ banii

Balanță

În weekend, vei transforma întâlnirea cu o persoană interesantă într-o poveste de dragoste plină de mari așteptări și promisiuni semnificative. Dacă ai deja partener de viață, gândește-te ce trebuie făcut pentru a merge mai departe, eventual pentru pasul decisiv. 

Scorpion

Folosește aceste zile pentru a analiza toate informațiile primite în cursul săptămânii. De aceea este de preferat să petreci mai mult timp acasă, cu tine însuți. Nu uita că dispui de toate atuurile necesare pentru a face față provocărilor. Prin această prismă trebuie să privești lucrurile. 

Săgetător

Este timpul să rezolvi problemele de familie. S-au strâns cam multe, iar perioada următoare nu îți va permite să faci acest lucru. Odată eliberat de povară, vei te vei putea ocupa în liniște de planurile propuse. Poate nu ar strica să repeți în fiecare dimineață că ești încrezător, bine pregătit și hotărât. 

Capricorn

Ai suficiente resurse interne pentru a acționa în beneficiul tău și al celorlalți. Nu îți pierde timpul cu fleacuri - acest lucru te poate împiedica să-ți duci la îndeplinire ceea ce ți-ai propus. Bucură-te de călătoria vieții: mai sunt multe de învățat. Și nu, nimeni nu le știe pe toate.

Vărsător

În primul rând trebuie să se gândești la ce va fi. Pentru că trebuie să alegi propunerea corectă, să iei decizia care te mulțumește în primul rând pe tine. Viața este o competiție, dar lucrurile nu trebuie duse la extrem. Corectează greșelile din trecut, astfel încât să nu te oprească din drum. 

Pești 

Folosește aceste două zile pentru a lucra un pic la relația pe care o ai. Poate ai exagerat în unele privințe, poate ai trecut cu vederea aspecte nu tocmai plăcute. Citește printre rânduri pentru a evita surprizele neplăcute. Atenție însă, nu este momentul pentru decizii radicale. Doar analizați, nu vă pripiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel