Horoscopul banilor. Ce spun stelele despre finanțele noastre
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Echilibrul este cel mai important element atunci când vine vorba despre bani, dar nu doar când esre vorba despre bani. Fiecare zodie are particularitățile ei iar aspectul financiar al fiecărui semn nu face excepție.

Berbec

Astrologia banilor pare a fi un carusel pentru cei născuți sub semnul Berbecului. Este posibil să ai o mică rezervă de bani pe care vrei să o investiți în ceva, dar încă nu ai găsit exact în ce. Sfatul este simplu, nu face încă nimic. Nu-i cheltui, nu-i investi. Planetele sugerează că trebuie să invesești energie pentru a câștiga bani prin muncă, la locul de muncă pe care îl ai deja.

Taur

Horoscopul averii tale spune că va trebui să faci față unor provocări. Cele mai multe îngrijorări sunt legate de prietenii și cunoștințe pe care ți le-ai făcut recent. Când simți că o astfel de relație se apropie de sfârșit cu atât mai mult vre acei oameni să rămâna prezenți în viața ta. Ca să inviorezi aceste prietenii, mergei cu ei în oraș să luați masa, sau cumpără-le ceva, orice.

Gemeni

Este posibil să fi avut mereu probleme să câștigi și să economiești bani. Pentru a prelua controlul finanțelor, zodiacul sugerează să cauții o sursă de venit de încredere și constantă. Un job este de preferat în locul unei afaceri.

Rac

Semnul tău spune multe despre banii tăi. Cu toate acestea, cel mai bun sfat pentru tine este să devi mai bun la ceea ce deja faci. S-ar putea să te gândești că un job nou este cea mai bună soluție când de fapt trebuie numai să devii mai bun la ceea ce faci, astfel încât să obții promovarea mult așteptată.

Leu

Știm și înțelegem nevoia ta de a controla banii chiar dacă horoscopul spune să nu faci asta. Cel mai bun sfat pe care zodiacul ti-l poate da este să nu te ocupi sungur de afacere. Așa că cel mai bine este să angajezi un consultant financiar.

Fecioara

Două lucruri sunt ca un fel de semnătură pentru Fecioară în ceea ce privește horoscopul financiar, întoarcere a unui vechi prieten după care urmează angajarea ta. Ideea de afaceri pe care ai avut-o de multă vreme este momentul să o demarezi. Totul va fi bine.

Balanță

Horoscopul tău spune multe însă cel mai bunsfat pentru tine este să cauțui banii din contracte. Pentru tine este important să socializezi și să cunoști oameni care câștigă mulți bani cu care într-un final te poți asocia. Cu alte cuvinte, du-te și petrece!

Scorpion

Este o stea printre semnele zodiacale iar șefii te remarcă lesne datorită calității muncii tale. Ceea ce înseamnă că poți fi vocal și să cereți ceea ce ți se cuvine iar șefii vor fi dispuși să le îndeaplineacă. Numai să nu ceri prea mult deodată.

Săgetător

Semnele arată o schimbare în bine a câștigurilor tale. Așadar dacă lucrurile încep să o ia razna, stai cuminte și așteaptă deoarece lucruri mai bune se vor întâmpla în curând.

Capricorn

Este momentul perfect pentru a investi în călătorii sau educație, sau ori ce era în așteptare pe lista ta. Asigură-te doar că nu pierzi toți banii pe distracții și mai păstrează ceva care să te ajute profesional.

Vărsător

Ai datorii iar cel mai bun lucru ar fi să scapi de ele cu prima ocazie care ți se ivește. Însă o parte din tine va vrea să te opreasă. Invață să depășești asemenea moment iar restul se va aranja de la sine.

Pești

Este de aștepta să faci multe în afacerea ta sau la jobul tău. Pentru moment concetrează-te pe orice idei de afacere pe care o ai și încearcă șă-ți coopetezi prietenii apropiați deoarece aceștia vor avea multă intuiție, ceva ce ție îți lipsește. Dacă rezolvi acest lucru, s-ar putea să te aranjezi pe viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel