Horoscopul banilor. Finanțele, favorizate de astre în această săptămână
Autor: Stella Soare
Data publicării:
Per total lucrurile merg bine pentru toată lumea, însă unii sunt favorizați mai mult decât alții. Cert este că nimeni nu va suferi pierderi și toată lumea găsește căi de a face un ban în plus.

Berbec

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Este posibil ca progresul dvs. financiar să fi încetinit, dar lucrurile merg spre bine cu siguranță. Vi se solicită să vă investigați cheltuielile legate de familie, copii, romantism și distracție. S-ar putea să descoperiți că sunt mai mulți decât vă așteptați. Reducerea - chiar și puțin - ar putea însemna mai multă distracție, împreună cu mai puțină îngrijorare. Meriți un viitor fără stres.

Taur

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Săptămâna aceasta indică o perioadă de devotament reînnoit față de viața dvs. financiară. Căutați câteva dintre serviciile oferite de instituțiile financiare. Este posibil să descoperiți că propria bancă are instrumente care vă pot ajuta să economisiți mai mult în timp. Gândiți-vă cum vă puteți folosi casa pentru a aduce bani în plus. 

Gemeni

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Nu puteți fi mai social ca acum nici dacă ați încercat, iar acest lucru vă va ajuta munca să capete atenția persoanelor care vă pot ajuta să avansați. Participați la evenimente de lucru și extindeți-vă cât mai mult posibil rețeaua de socializare. În același timp, lucrați la abilitățile dvs. de comunicare pentru a obține banii pe care îl doriți și de care aveți nevoie, din orice noi locuri de muncă sau activități independente.

Rac
15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Soldul dvs. bancar devine din ce în ce mai mare. Este timpul să sărbătorim! Doar nu lăsați excesul dvs. tipic să sece ceea ce ați câștigat atât de greu. Între timp, cariera explodează pozitiv, pe măsură ce responsabilitățile cresc, statutul se îmbunătățește, iar munca dvs. câștigă tipul de notitorietate la care ați visat. Pregătiți-vă de succes, este aproape.

Leu

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Eul dvs. în mod normal ar putea fi nevoit să facă câțiva pași în spate pe partea creativă, săptămâna aceasta. Vi se cere să vă mutați într-o poziție cu mai multă autoritate la compania dvs. actuală și este posibil să aveți nevoie de timp pentru a decide dacă asta doriți cu adevărat. Deși vine cu un salariu mai mare, vă poate duce într-o direcție care vă împiedică creșterea. 

Fecioara

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Este posibil să aveți nevoie mai mult ca oricând pentru a petrece timpul concentrându-vă asupra obiectivelor dvs. Aceste aspecte pot crea idei minunate sau doar perioade de inactivitate pentru a medita și a vă aduna. Gândurile și ideile orientate spre viitor vi le orientați către o piață mai largă și mai profitabilă. Acesta vă va afecta casa călătoriilor, învățării, a spiritualității. 

Balanță

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Sunteți îndemnat să vă ocupați de datorii. Trebuie să participați oriunde aveți obligații. Asumându-vă mai multă responsabilitate, ajutați orice problemă să dispară mult mai repede decât dacă ați ignora notificările și mesajele telefonice. Între timp, accentul pus pe casa vieți vă ajută să vă recuperați abilitățile uitate, care pot fi folosite pentru a câștiga mai mult pe termen lung.

Scorpion

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Vă întrebați când anume veți începe să vă simțiți din nou motivat. Încercarea de a vă menține nemișcat este ca și cum ați încerca să împiedicați o tornadă să se învârtă. În această săptămână cariera se îndreaptă către un teritoriu interesant. Vă doriți să deveniți o autoritate în domeniul dvs. și s-ar putea să găsiți salariul pentru acest scop.

Săgetător

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Săptămâna aceasta accentuează securitatea, banii și valorile. Un aspect fericit vă oferă posibilitatea de a cheltui pentru acea călătorie după care ați poftit, iar munca din weekend va aduce mai mulți bani în timp și chiar acea idee creativă care nu vă dă pace. Faceți acest lucru și veți fi mai fericiți.

Capricorn

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Săptămâna aceasta banii nu vor fi o problemă. O neînțelegere cu un colaborator se va rezolva iar meritele muncii dvs. vă vor fi recunoscute și consemnate. Banii din această colaborare nu vor întârzia.

Vărsător

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Pentru dvs, săptămâna aceasta este despre relațiile. Ele oferă o eliberare veselă, precum și distracție. Dacă aveți proiecte în lucru care trebuie finalizate acum, concentrați-vă asupra acestor demersuri și spuneți-le celor dragi să aibă răbdare. Aspectele din sectorul dvs. de comunicare vă fac să aveți o limbă de argint și capabil să vă faceți drum în materie financiară. Totul se întâmplă acum.

Pești

15 februarie 2021 - 21 februarie 2021 - Acum vă confruntați cu un moment de schimbare. Căutați modalități de a străluci și nu doar în viața dvs. profesională. În schimb, este vorba despre a fi recunoscut și apreciat pentru ceea ce iubești. Există o energie nouă în casa comunicării, așa că discursul vine mai ușor. În același timp, casa banilor și valorii este energizată. Dorința este acolo și sunteți gata să luați măsuri concertate pentru a vă face viața mai confortabilă din punct de vedere financiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Ahold Delhaize deschide un hub tech în București

Distribuitorul belgiano-olandez vrea să facă din...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

BNR: Câţi bani au românii în depozitele bancare

Banca Naţională a României a publicat cifrele privind...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel