Horoscopul banilor pentru 2020. Nimic nu va fi ușor pentru nativii din Leu
Autor: Simona Haiduc pe 09 dec 2019 / 23:36 | Articole recomandate

Norocul va veni foarte târziu

Noul An care se apropie cu pași repezi nu va fi blând cu nativii din Leu. În orice caz, în plan financiar, lucrurile nu se vor lega conform planurilor gândite. Vor exista hopuri, poate prea multe, dezamăgiri, răsturnări de situație, dar și succes.

Într-un cuvânt, reprezentanții acestei zodii trebuie să se pregătească să lupte încă din primele zile ale anului. Nu va exista timp de gândire: situațiile vor năvăli peste ei, obligându-i să se arunce, pur și simplu, în muncă. Va fi nevoie de intuiție pentru a simți momentul potrivit pentru a ieși din impas și a urca pe val. Dar acest lucru nu se va întâmpla decât spre sfârșitul lunii ianuarie.

Ceea ce nu înseamnă că Leii vor scăpa de probleme. Dimpotrivă. Prima jumătate de an va fi marcată de stres și nervozitate pentru nativii din Leu. Sunt posibile conflicte la locul de muncă, surprinze neplăcute. Din peisaj nu vor lipsi răuvoitorii, oricând dispuși să pună bețe în roate, să lanseze bârfe să zădărnicească niște eforturi. Toate aceste neplăceri i-ar putea priva pe Lei de șansa de obține un job mai bun, o funcție mai bine plătită. Cu toate acestea, eforturile Leilor nu vor trece neobservate de șefi care, într-un final, vor lua decizia potrivită.

La începutul primăverii, Leii ar putea primi un cadou valoros sau un ajutor material. Nu trebuie să refuze ceea ce li se oferă, pentru că au nevoie de susținere, mai ales de bani. Astrologii recomandată însă ca acest sprijin financiar să nu fie cheltuit. Trebuie pus la păstrare, pentru a compensa pierderile. Iar acestea vor fi: investiții neinspirate, greșeli, etc. Pentru nativii din Leu, luna iunie este perfectă pentru o achiziție importantă. De aceea, dacă și-au planificat o astfel de tranzacție, să o amâne pentru această lună.

Citește și Horoscopul banilor pentru 2020. Problemele se vor ține scai de o zodie

Odată cu apropierea toamnei, situația se va complica. Leii vor trebuie însă să fie foarte prudent cu acțiunile lor, analizând cu mare atenție fiecare ofertă care ar putea ascunde o capcană. Cel mai indicat ar fi să se bazeze pe propriile forțe. Mai ales că, în ultimele luni ale anului se deschide o portiță către o mărire a veniturilor, fie că e vorba de salariu sau de câștiguri realizate din afacerile derulate. Este posibilă, de asemenea, semnarea unui contract avantajos, dar pe termen lung.

Dar până când rezultatele vor veni, Leii trebuie să gândească foarte bine fiecare operațiune financiară, fiecare cheltuială. Dacă nu sunt siguri de reușită, mai bine renunță și amână pentru o perioadă mai favorabilă, mai precis pentru a doua jumătate a lunii decembrie, când norocul va zâmbi, în sfârșit, nativilor din Leu.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele