Horoscopul chinezesc. Bine pentru Trump, rău pentru Harry și Meghan
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry
Experții chinezi susțin că Anul Șobolanului va fi unul favorabil pentru președintele Statelor Unite, Donald Trump, dar extrem de complicat pentru prințul Harry și soția lui, Meghan. Șansele îi vor surâde liderului de la Casa Albă, susține Gao Yu-lin, mastru taiwanez în arta feng shui.

Atât președintele american, cât și ducele și ducesa de Sussex au cunoscut un sfârșit de an 2019 tumultuos. Donald Trump este vizat de o procedură de destituire, în timp ce prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au renunțat la statutul de ”membri seniori” ai Casei Regale Britanice.

Dar, dacă este să dăm crezare experților în horoscopul chinezesc, Donald Trump se va descurca, reușind să depășească toate dificultățile ce-i vor ieși în cale. ”Trump are un destin prosper”, afirmă Gao Yu-lin, după ce a studiat un vechi manual de specialitate. ”El are destinul unui copil al paradisului, care merge pe un drum sigur, trecând peste toate obstacolele”, a adăugat expertul taiwanez.

De aceeași părere este și alt maestru feng shui, Wang Hsin-yi. ”Soarta îi va surâde lui Trump în 2020. Există mari șanse ca el să reușească în tot ceea ce își propune”, spune el, subliniind, totodată, că, în privința câștigării unui al doilea mandat la Casa Albă, ”multe depind de destinul adversarilor săi”.

Citește și Horoscop chinezesc 2020. Ce să faci ca să-ți meargă bine tot anul

În schimb, pentru Harry și Meghan, care s-au mutat deja în Canada, Anul Șobolanului, care începe sâmbătă, ar putea fi unul complicat, crede Wang Hsin-yi, îngrijorat de distanța care s-a creat între cei doi Sussex și familia regală. ”Harry și Meghan trebuie să gândească foarte bine fiecare pas, să rămână calmi pentru a proteja armonia familială. Dacă speranțele lor nu se vor justifica, vor realiza că, de fapt, au rămas singuri, ceea ce le-ar putea pune la încercare relația”, a adăugat maestrul feng shui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

INS. Scădere majoră a industriei extractive

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în...

Chirițoiu: Trebuie blocate investițiile companiilor nocive

România are un cadru legal de verificare a...

TikTok introduce noi funcții

TikTok anunţă că actualizează Regulile Comunității și introduce noi funcții...

Atacul Iranului: Reacția pieței petrolului este „surprinzătoare”

Reacția pieței petrolului la recentul atac al Iranului...

Benzina mai scumpă decât ieri. Cât costă litrul de motorină

Putem vorbi despre o ușoară reașezare a prețurilor, care...

Site-urile neautorizate în România vor fi blocate

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are în...

Criza energetică „a rămas în urma noastră”

Este ceea ce afirmă plin de convingere Nicolas Mougeot,...

Inflația României, cea mai mare din UE și în luna martie

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a scăzut în...


pixel