Horoscopul nesăbuiților. Zodii care se maturizează târziu
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Rămân aproape toată viața niște copii
Rămân aproape toată viața niște copii
Să fii adult nu înseamnă că ești și înțelept. Sunt unii însă care rămân copii aproape toată viața, gata oricând să facă lucruri nesăbuite, al căror rezultat dă altora multă bătaie de cap.

Gemeni

În sufletul reprezentanților acestui semn zodiacal se duce o veșnică luptă între rațiune și glasul inimii. Dornici să asimileze noi informații, să trăiască experiențe noi, ei sunt gata să plece la capătul pământului, lasând baltă toate treburile și familia. Sunt situații în care rațiunea triumfă, dar gustul victoriei este de scurtă durată, pentru că apar alte și alte provocări.

Semne de aer, nativii din Gemeni detestă greutățile, evitând să-și asume responsabilitatea îndeplinirii unor probleme complicate. În situații critice, ei încearcă să paseze totul pe umerii altora. Nici în relațiile personale nu dau dovată de prea multă înțelepciune, străduindu-se să nu se implice în ceva foarte serios.

Pești

Aparent, persoanele născute în zodia Peștilor lasă impresia unor oameni cu gândire matură, dar delicați. În realitate însă sunt niște infantili. Doar unii, desigur. În luarea deciziilor, nativii din Pești sunt oscilanți, pentru că se orientează nu pres situația în sine, si spre propria stare de spirit, care, uneori, poate depinde chiar și de timpul de afară. Pentru ei există numai ”vreau”, nu și ”trebuie”. Puși să opteze, ei vor alege calea cea mai simplă, indiferent de consecințele pentru alții.

Săgetător

În majoritatea lor, nativii din Săgetător sunt erudiți, ceea ce nu îi împiedică să fie și nesăbuiți. Mereu veseli, ei se confruntă deseori cu neplăceri, dar continuă să se bucure de viață, refuzând să ia problemele în serios. Deseori, Săgetătorii evită să privească adevărul în față, preferând să ducă o viață veselă. Pentru ei, esențial este anturajul. Cei din jur se simt bine în prezența reprezentanților acestei zodii, pentru că uită pentru o clipă de greutăți. În realitate, Săgetătorii își ascund temerile în spatele glumelor și autoironiei. Dar vine un moment când nu le mai arde de glume.

Citește și Horoscopul clarvăzătorilor. Zodiile care văd viitorul în somn

Vărsător

Când totul merge bine, nativii din Vărsător găsesc tot felul de probleme. Altfel se plictisesc. Mai mult, oamenii îi obosesc. Mai precis, prieteniile de lungă durată. De aceea, renunță fără regrete de cineva care le-a fost alături la bine și la greu. De aceea, deseori ei rămân singuri, dar continuă să alerge după noi impresii. Un principiu aplicat inclusiv în relațiile lor de dragoste. După fiecare asemenea episod din viața lor, ei merg mai departe, descoperind alte și alte probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...


pixel