Horoscopul SOMNOROȘILOR. Zodiile care suferă cel mai tare de somn
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Unii pot dormi aproape oriunde
Unii pot dormi aproape oriunde
Fiecare dintre noi dispunem de, hai să-i spunem, ”rezereve” de energie, dar care diferă de la individ la individ. De aceea, dacă unii pot pierde nopți fără ca acest lucru să-i afecteze capacitatea de muncă, alții se simt vlăguiți dacă nu reușesc să se odihnească peste noapte și, prin urmare, au nevoie de ”pauze de somn” în timpul zilei.

Somnul este o parte importantă a vieții omului: este ca un leac pentru cei bolnavi, este sursă de energie și refacere a forțeilor, este, cum se zice, un sfetnic bun. Dar care dintre zodii suferă cel mai tare de somn. 

Berbec

Berbecul are nevoie de multă energie, pe care o risipesc rapid în activitățile zilnice. De aceea ei încearcă să ”fure” un pui de somn ori de câte ori este posibil. Mai ales că aceste ”picoteli” nu le afectează performanțele: se trezesc rapid și trec imediat la treabă. 

Taur

Nativilor din Taur le place odihna. Cât mai multă. Pentru ei, somnul este cel mai bun mod de a se relaxa. De aceea, reprezentanții acestui semn încearcă să-și mobileze propriul dormitor cât mai confortabil. În ciuda dorinței lor de confort, Taurul adoarme cu ușurință oriunde s-ar afla. Uneori nici nu au nevoie de pat: este suficient un fotoliu conforabil sau o canapea moale și umărul puternic al celui de lângă el.

Rac

Somnul pentru Rac este un adevărat anti-stres. În timpul zilei, reprezentanții acestui semn se confruntă adesea cu situații tensionate și se calmează doar dormind. Pentru ei, somnul de zi nu este un capriciu, ci o necesitate reală. Dacă Racul renunță la somnul de peste zi, riscă să facă o criză nervoasă. 

Săgetător

Săgetătorul are un ritm de viață destul de ciudat în comparație cu alte semne ale zodiacului. Poate sta treaz chiar și două nopți la rând, după care însă intră în hibernare și nu se mai ridică din pat chiar și 24 de ore. Săgetătorii sunt un fel de păsări de noapte - preferă să stea până târziu, chiar dacă, a doua zile, trebuie să se trezească devreme. Dar când trebuie să recupereze somnul pierdut, nimic nu mai contează. Din fericire, ei se adaptează destul de ușor la condiții noi, modelându-și ritmul biologic după nevoi. Cu toate acestea, în perioadele de maximă încordare, Săgetătorul adoarme în orice moment convenabil în cele mai aparent necorespunzătoare condiții pentru acest lucru.

Citește și Horoscopul săracilor. Zodii care nu vor avea niciodată bani suficienți

Pești

Peștii sunt foarte impresionabili, iar somnul îi ajută să facă față emoțiilor acumulate și să se calmeze. Iar când se confruntă cu situații care le-ar putea da peste cap starea lor sufletească, ei trebuie să doarmă mai mult decât scrie la carte, adică cel puțin șapte ore. Au nevoie de mult mai mult somn. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel