Horoscopul vacanțelor. Ce înseamnă concediu ideal pentru aceste zodii
Autor: Oana Pavelescu pe 25 ian, 08:33 | Articole recomandate

Fiecare semn are specificul ei și atunci când vine vorba de vacanțe

Fiecare semn zodiacal are propriile sale particularități și preferințe, chiar și când vine vorba despre vacanțe. Unii preferă să plece în aventuri, pe când alții se rezumă să stea ghemuiți confortabil în pat cu o carte bună.

Berbec

Ca semn de foc tipic, berbecul poate fi întotdeauna găsit acolo unde viața pulsează și unde este necesară multă acțiune.

Deoarece este mai aventurier, adesea tinde să rătăcească pe drumuri noi. Nu numai că-i plac riscurile dar se și lasă antrenat în lucruri aflate la limită.

Este cert că-i plac locurile însorite, cu multă lumină și căldura, de preferat pe tot parcursul anului. Va prefera să se amestece între localnici și se simte confortabil fără niciun fel de lux. Berbecul preferă să călătorească, își ia rucsacul în spinare și să plece fără prea multe pregătiri prealabile.

Destinațiile potrivite pentru Berbec sunt Kenya, Africa de Sud și New York-ul. Însoțitorii ideali sunt Săgetorii, Leii și Gemenii. De evitat sunt nativii din Rac și Balanță.

Taur

Ca să reușești să scoți un taur din zona lui de confort, respectiv din teritoriul lui, este o artă. În fond, acesta a reușit să ăși asigure tot confortul de care are nevoie la el acasă.

Taurul, dacă decide să plece în vacanță, este genul căruia i se potrivește mai mult o vacanță în care să fie răsfățat. Mâncarea bună este cheia unei vacanțe reușite pentru acest semn.

Un alt lucru apreciat de Taur este programul cultural. Faptul că destinația vacanței sale este înconjurată de frumuseți naturale este de la sine înțeled, dat fiindcă Taurul este un semn de pământ.

Acesta preferă să călătorească în cele mai bine condiții, la clasa întâi, indiferent dacă este vorba de avion sau tren. Destinațile potrivite pentru Taur sunt Scoția și Grecia.

Însoțitorii indicați pentru Taur sunt Racii și Balanțele. Nu trebuie să călătorească niciodată cu Leii sau Berbecii.

Gemeni

Acestui semn îi plac călătoriile scurte și să le facă pe tot parcursul anului. Vrea câte puțin din toate: sport, cultură, relaxare, distracție. Nu rezistă mult într-un singur loc. Îi place să se miște mult și să cunoască mulți oameni. Trebuie să fie în contact cu oamenii, să facă schimburi culturale cu localanicii. Vrea să exploreze țări noi și să învețe limbi străine.

Îi place să călătorească și multe opriri și să cunoască locurile. Destinația ideală, Statele Unite ale Americii. Însoțitorii ideali trebuie să fi Lei sau Vărsători și niciodată cu Scorpioni sau Pești.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele