IDEI DE AFACERI. Business-ul ideal pentru anul 2020
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Iată ideile de afaceri ideale pentru 2020
Iată ideile de afaceri ideale pentru 2020
Un nou an, un nou început, nu? Ei bine, am cercetat și am găsit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poți profita de ultimele luni rămase din acest an pentru a-ți pregăti ofensiva antreprenorială.

Timpul va fi din ce în ce mai prețios pentru cei care trăiesc în mediul urban, așadar poți interveni în această zonă pentru a le oferi celor care au nevoie de ajutor câteva soluții contra cost. Iată ideile de afaceri ideale pentru 2020 pe care ți le propunem noi.

Start-up. Ce greșeli să NU faci la începutul unei afaceri

1. Kit de meniuri săptămânale/lunare pe bază de abonament

Din dorința de a-și scădea amprenta asupra mediului înconjurător și pentru că nu vor să mai arunce alimente la gunoi, oamenii caută soluții prin care să fie mai economici și să consume mai responsabil. O soluție în această speță poate deveni foarte ușor o afacere. Dacă poți crea liste întregi de preparate sau chiar meniuri și pui la punct o modalitate de cumpărare și livrare a acestora, atunci vei putea deveni un antreprenor care ajută atât oamenii, cât și mediul înconjurător.

Sistemul e relativ simplu: oamenii intră pe un site și aleg un meniu sau un preparat. Selectează numărul de persoane pentru care vor ingredientele și acestea sunt cumpărate și livrate de tine sau de angajații tăi. Atenție, însă, la faptul că va trebui să ai suficiente variante pentru a mulțumi chiar și veganii sau iubitorii de carne. Cu cât ai mai multe idei disponibile, cu atât îți crești șansa să obții comenzi. În timp, după ce aduni câțiva clienți recurenți, poți face acest lucru pe baza de abonament. Oamenii îți pot plăti o sumă o dată la 30 de zile pentru o comandă sau două sau trei pe zi. Tu faci calculele și decizi cum este profitabil să ajuți oamenii să mănânce ceea ce doresc, cum doresc și când doresc. 

2. Realitatea virtuală

Acest domeniu este atât de nou, pe cât este vechi. Deși a apărut de câțiva ani și este disponibil pentru toți cei care sunt interesați să cheltuie câteva sute de euro pentru a vedea lumea cu alți ochi, tehnologia VR n-a intrat încă în toate casele din mediul urban și rural dezvoltat din România.

Sunt multe lucruri care pot fi implementate în VR. Spre exemplu:

  • poți experimenta noi tehnici de meditație;

  • să te joci;

  • să interacționezi cu alți oameni;

  • folosi social media;

  • poți face training-uri.

Alege un domeniu și dezvoltă-l în VR. Pune-ți amprenta asupra unei soluții potrivită pentru relaxare sau distracție sau utilitate și clădește o afacere prin a te promova în mediul online.

3. Unități de depozitare

Persoanele care locuiesc la bloc și nu își schimbă locul de muncă prea des și nici nu vor să își părăsească domiciliul în curând vor aduna tot felul de lucruri mai mari sau mai mici. Din fericire, unii nu vor deloc să se despartă de ele. Așadar, în ideea de a le oferi mai mult spațiu acasă și pentru a-și păstra, totuși, prețioasele posesii poți porni o afacere cu depozite păzite. Acestea pot fi luate în chirie pe bază de abonament sau prin plata anticipată pentru o anumită perioadă.

4. Închiriere de biciclete

Deși e o afacere care prezintă un anumit grad de risc, închirierea bicicletor poate fi o afacere răsunătoare în primăvara și vara lui 2020, în funcție de orașul în care te afli. Cu puțin marketing bine gândit vei avea șansa să pui pe picioare o adevărată inițiativă antreprenorială.

5. Îngrijire seniori

Copiii au în continuare grijă de părinți, însă nu-și permit să fie lângă ei 24/7. Pune la punct un serviciu autorizat de grija pentru bătrâni prin care oferi servicii de îngrijire la standarde înalte și pune-ți afacerea pe piață. Vei observa că cererile vor veni, mai ales în țara noastră nu există cultura azilului. Cei ca parintii lor vor să fie supravegheați și îngrijiți de cineva de încredere vor apela la serviciile tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel