IDEI DE AFACERI. Pornește-ți propriul business cu doar 100 de euro
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Una dintre principalele probleme cu care se întâlnesc afaceriștii din România la început de drum este legată de lipsa banilor.
Una dintre principalele probleme cu care se întâlnesc afaceriștii din România la început de drum este legată de lipsa banilor.
Sunteți interesat/a să deveniți antreprenor și nu aveți fonduri multe? Puteți să vă porniți propria afacere cu doar 100 de euro!

Felicitările sunt: inedite și profund originale, ele aduc un aer nou și spectaculos pe piață, în ciuda faptului că se realizează foarte simplu, printr-o tehnică ingenioasa de decupare și lipire a unor bucăți de carton.

În plus, ele mai prezintă o caracteristică pur și simplu uimitoare, au o profitabilitate absolut incredibilă: pentru fiecare leu investit câstigați 7 lei!

Vrei să-ți deschizi un business? Ce înseamnă planul de afaceri

Nu este nicio exagerare. Cartonul din care sunt confecționate felicitările (și care constituie practic singura cheltuială) nu costa mai mult de 1 leu per bucată, în timp ce prețul lor de vânzare este de minimum 8-10 lei! Câștigați, așadar, minimum 7 lei la fiecare felicitare, ceea ce la o producție medie de 700 de bucăți pe lună (30 pe zi) înseamnă un profit de cca 5.000 de lei/lună! 

Cu un asemenea profit, este clar că realizarea acestor felicitări poate deveni principala Dvs. sursa de venit de acum încolo, o sursă consistentă, permanentă și 100% sigură, indiferent de condițiile economice. Să vedem în continuare detaliile acestei afaceri de excepție.

Procesul de realizare este extrem de simplu și presupune, în principiu, decuparea manuală a unei bucăți de carton după un anumit tipar (desen), folosind drept instrument de lucru un cutter obișnuit (cutitas de birou, se găsește în orice librărie și costă câțiva lei).

Astfel, pentru a realiza felicitarea din imaginea alăturată, decupați elementele palmierului dintr-o bucată de carton roșu și lipiți apoi aceste elemente pe o a doua bucată de carton de o culoare (albă), obținând astfel și un ușor relief, foarte de efect.

Desigur, există și anumite secrete ale acestei tehnici de producție, secrete care permit obținerea unor tăieturi perfecte și a unor felicitări cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate în detaliu în lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitări handmade, prezentată în finalul acestui text.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel