În sfârșit! Bill Gates spune EXACT ceea ce TREBUIE
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Bill Gates
Bill Gates
În Statele Unite ale Americii a fost aprobat recent un al treilea vaccin anti-COVID-19, cel creat și produs de Johnson & Johnson.

În acest context, cofondatorul Microsoft Bill Gates a declarat că acest lucru este un miracol că apar din ce în ce mai multe vaccinuri iar acest lucru ar putea readuce viața la normal începând din această toamnă.

Bill Gates și-a arătat însă nemulțumirea față de faptul că politicienii lumii nu fac suficient pentru a pune capăt pandemiei pentru ca la sfârșitul anului viitor totul să revină la normal, scrie Forbes.

Miliardarul este de părere că această toamnă va aduce o oarecare normalitate, cel puțin pentru americani. Gates mai spune că sunt foarte mari șanse ca școlile să se redeschidă complet, restaurantele vor putea funcționa într-o cvasi- normalitate și se vor putea relua și evenimentele sportive.

Bill Gates: Urmează o criză a migranților mai gravă decât cea a sirienilor

”Marea problemă este că nu facem suficient pentru a pune capăt pandemiei la nivel global”, a avertizat Gates, adăugând că vaccinurile până acum ”merg doar în țările bogate”, ceea ce lasă riscul ca variantele contagioase să se răspândească în alte țări și să se strecoare înapoi în Statele Unite dar și în Europa.

Acest risc - agravat de potențialul val de reinfecții - înseamnă că o revenire completă la normal ”ar putea dura tot anul 2022 dacă nu facem o treabă mai bună”, a spus Gates.

Alte fabrici de vaccinuri din țări precum India ar putea contribui la reducerea riscului de infecție în țările mai sărace și ar aduce o revenire mai rapidă la normalitate, a sugerat Gates, indicând că producătorii de vaccinuri AstraZeneca, NovaVax și Johnson & Johnson lucrează deja la astfel de proiecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel