Israelul vrea un scut cibernetic mondial
Autor: Matei Ion pe 21 iul, 14:04 | Articole recomandate

Naftali Bennett, premierul Israelului, îndeamnă guvernele să lupte împreună

Primul ministru israelian, Naftali Bennett, cere națiunilor să se alăture țării sale în construirea unei platforme internaționale pentru dezamorsarea atacurilor cibernetice.

Un scut cibernetic global este cea mai bună apărare împotriva hackerilor, a declarat miercuri Bennett, fost antreprenor în domeniul securității cibernetice, la o conferință de securitate digitală de la Tel Aviv.

„Dacă vei încerca să lupți singur vei pierde”, a spus el, numind amenințările cibernetice drept una dintre cele mai importante amenințări la adresa securității naționale a Israelului. „Dacă lupăm împreună, vom câștiga.”

Israelul este un lider mondial în dezvoltarea tehnologiei pentru securizarea rețelelor digitale.

'Echipa de ȘOC'. Cum se pregătește Uniunea să răspundă HACKERILOR

Atacurile cibernetice de profil din ultima lună au dus la amenințarea acasă. În weekendul de vacanță din 4 iulie din SUA, atacurile cibernetice au însămânțat haosul la spitale, au dat în gol cea mai mare conductă de benzină din America, au paralizat un imens furnizor de carne și au lovit sute de companii.

„Totul este atacat; apa, electricitatea, mâncarea, mașinile noastre ”, a spus Bennett. "De ce? Pentru că este ușor și nu a fost niciodată mai ușor. ”


Articole recomandate Vezi toate articolele