Kate Middleton, în COLIMATORUL presei. Jocul ducesei de Cambridge
Autor: Simona Haiduc pe 19 apr, 15:28 | Articole recomandate

Face totul cu mare delicatețe

De o bună perioadă de timp, Familia regală a Marii Britanii este marcată de tot felul de scandaluri, iar presa se agață de orice mic detaliu pentru a construi povești care, de foarte multe ori, sunt departe de adevăr. Se pare că ducesa de Cambridge, soția prințului William nu mai suportă această stare de încordare, de tensiune. 

Kate Middleton suportă cu dificultate neînțelegerile dintre soțul ei și fratele mai mic al acestuia, prințul Harry. Și, se pare, a decis să pună capăt acestei situații. Nu trebuie uitat că, în trecut, când între William și tatăl lui, prințul Charles, au apărut disensiuni, Kate a fost cea care a reușit să-i împace pe cei doi, determinându-i să treacă peste neînțelegeri. La acea dată, rolul ducesei de Cambridge nu a fost prea mediatizat. 

Iată însă că atenția presei îndreaptă acum spre Kate, al cărei comportament la extrem de sobra și plină de demnitate ceremonie de înmormântare a prințului consort Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost analizat până la cel mai mic detaliu. Și, surpriză, jurnaliștii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kate. 

Cu discreție și eleganță, Kate pare să fie reușit și de data aceasta: William și Harry și-au vorbit în public. Ca doi frați, ca doi oameni care nu au reproșuri unul la adresa celuilalt, care se înțeleg. A văzut o lume întreagă acest lucru, camerele de luat vederi fixând momentul în care, după înmormântare, William și Harry au putut, grație manevrelor delicate ale lui Kate să rămână împreună. 

Citește și Harry și William, din nou împreună. Unul lângă celălalt

Nu se știe ce și-au spus cei doi frați urmăriți îndeaproape, dar de la o oarecare distanță, de Kate. Normal că presa a speculat. Important este că și-au vorbit cu atâta naturalețe încât se ridică întrebarea dacă ”dușmănia”, așa cum a scris presa, dintre cei doi este reală sau nu. Cu siguranță a existat o oarecare răceală după decizia lui Harry de a renunța la obligațiile sale de membru al Familiei regale și de a se muta în SUA împreună cu Meghan și cu fiul lor Archie. Dar este la fel de probabil ca lucrurile să fi fost exagerate de dragul artei. 

Un lucru este cert: Kate nu va lăsa ca această răceală alimentată de presă să continue. În orice caz, jurnaliștii britanici sunt conviși de acest lucru. Din păcate pentru ei, Kate va acționa din umbră, nevăzut, așa că nu vor putea transforma totul în dramă sau circ. 


Articole recomandate Vezi toate articolele