Legătura dintre Viorica Dăncilă și Florin Cîțu VIDEO
Autor: Oana Pavelescu pe 22 feb, 20:34 | Articole recomandate

Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a fost astăzi în Parlament la ora premierului, iar de la tribuna camerelor reunite a ținut un discurs de vreo câteva minute care poate fi sintetizat în următoarea propoziție: Lui Cîțu nu-i e frică de PSD.

De când a devenit premier Florin Cîțu, pe site-ul Guvernului cu greu sau foarte târziu mai apar informări legate de actele și documentele care sunt luate în discuție la ședințele de guvern, un lucru de bun simț dacă este să ne gândim la transparența decizională.

De ce bugetul nu va ajunge nici marți în Parlament

Acum toată lumea este cu sufletul la gură ca să aflăm cum arată de fapt actualul buget. Cîțu ne-a fâlfâit vineri două ”dosare cu șină” despre care spunea ca sunt bugetele, respectiv legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

Astăzi are loc iar o ședință de guvern în care se mai discută odată, teoretic, bugetele dar pe site tot nu apare niciun document, în schimb apare un video în care îi vedem pe miniștrii și premier stând la masă însă toate scenele nu au sonor, exact ca filmările postate de pe vremea când Viorica Dăncilă era primul ministru al României.

Vizionare plăcută

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele