Licitație deschisă. Nuclearelectrica alocă milioane de lei pentru servicii
Autor: Mara Ivan pe 09 sep, 19:05 | Cifra zilei

Ofertele pot fi depuse până la începutul lunii octombrie

Nuclearelectrica alocă 8,09 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de introducere, prelucrare şi validare date, contractul urmând să fie încheiat pentru o perioadă de 24 luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

"Achiziţia are ca obiect servicii de introducere, prelucrare şi validare date pentru asigurarea suportului logistic pentru diferite compartimente din cadrul Sucursalei CNE Cernavodă, cum ar fi: Departamentul Exploatare, Departamentul Întreţinere şi Reparaţii, Departamentul Sisteme de Proces, Departamentul de Proiectare şi Suport Tehnic, Departamentul Control Lucrări, Departamentul de Pregătire şi Autorizare Personal, Departamentul Servicii Suport, la un număr maxim de 59 de staţii de lucru, în cadrul unei perioade contractuale de 24 de luni, pentru maxim 213.344 ore.", se menţionează în anunţ.

Ofertanţii trebuie să facă dovada unui nivel mediu al cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) de minimum 4 milioane de lei. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 octombrie 2020, ora 15:00.

Nuclearelectrica are ca domenii de activitate producerea de energie electrică, termică şi de combustibil nuclear. De asemenea, SNN S.A. coordonează lucrările de investiţii-dezvoltare, precum şi activităţile de formare şi perfecţionare a resurselor umane din domeniu.

Citește și Tranzacții de 55,631 milioane de lei la BVB. O zi încordată

S.N. Nuclearelectrica S.A. are două sucursale, fără personalitate juridică: Sucursala CNE Cernavodă, care exploatează Unităţile 1 şi 2 de la CNE Cernavodă precum şi serviciile auxiliare şi Sucursala FCN Piteşti, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acţionarul unic al companiei de proiect EnergoNuclear, deţinând 100% din acţiuni.

Te-ar putea interesa și...
Cifra zilei Vezi toate articolele