Marea Britanie: Ești infectat cu COVID-19? Stai acasă și primești BANI
Autor: Antonia Popescu pe 22 ian, 17:00 | Articole recomandate

Marea Britanie: Ești infectat cu COVID-19? Stai acasă și primești BANI

Englezii infectați cu Covid-19 care merg de bună voie să se testeze, vor primi 500 de lire pentru a sta acasă izolați. Aceasta este decizia pe care Guvernul Britanic ar vrea s-o pună în aplicare, ca o măsură în plus în lupta împotriva pandemiei de Covid.

În Marea Britanie s-a observat o scădere a numărului celor care se testează anti-COVID-19. Autoritățile consideră că acest lucru este cauzat, printre altele, și de teama oamenilor că, odată testați pozitiv, vor rămâne fără job, izolați la domiciliu. 

Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE

Prin urmare, Statul vrea să ofere 500 de lire sterline fiecărei persoane care se testează anti-COVID-19, iar testul este pozitiv. Banii i-ar ajuta mai ales pe cei care nu pot lucra de acasă. 

Plățile unice propuse ar costa 453 de milioane de lire sterline pe săptămână însă autoritățile sunt dispuse să cheltuie această sumă dacă în acest fel oamenii vor fi convinși să meargă la testare și să se autoizoleze. 

Această decizie radicală a fost luată după ce s-a constatat în urma unor sondaje că doar 17% dintre persoanele cu simptome de COVID-19 se prezintă la teste, potrivit The Sun

 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele