Marele SECRET al lui Bill Gates. Nimeni nu și-a imaginat AȘA CEVA
Autor: Andreea Craciun pe 15 ian, 22:25 | Articole recomandate

Cine ar fi crezut

Surpriza surprizelor, s-ar putea spune. S-a descoperit că miliardarul american Bill Gates, co-fondatorul gigantului Microsoft, și soția sa, Melinda, sunt cei mai mari proprietari de terenuri agricole din Statele Unite.

În total, cei doi dețin aproximativ 269.000 de acri de teren (circa 1.197.870 metri pătrați, adică peste 1000 de kilometri pătrați) împrăștiați în diferite state, potrivit calculelor efectuate de publicația The Land Report.

Familia Gates deține terenuri în 19 state. Cele mai întinse se află în statul Louisiana (aproape 280 kilometri pătrați), urmat de Arkansas (aproximativ 194 de kilometri pătrați), Arizona (peste 104 kilometri pătrați), Nebraska (peste 83 de kilometri pătrați) și Mississippi (peste 68 de kilometri pătrați). Cel mai mic teren se află în New Mexico, unde cuplul deține doar un acru de teren.

Omul de afaceri cumpără terenuri de câțiva ani. Potrivit The Land Report, Gates deține pământuri în mod direct sau prin fondul său de investiții Cascade Investment. Reprezentantul organizației a refuzat să dezvăluie detaliile unora dintre tranzacții, însă a menționat că activitățile fondului sunt legate de sprijinirea și dezvoltarea unei agriculturi eficiente.

Citește și Bill Gates promite numai VEȘTI PROASTE despre COVID-19

Gates a achiziționat terenuri lângă Phoenix, Arizona în noiembrie 2017. Apoi a investit 80 de milioane de dolari pentru construcția unui oraș inteligent Belmont, unde vor fi ridicate clădiri rezidențiale și de birouri, instituții de învățământ, o rețea de transport digitală și noduri de infrastructură.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele