Medicii se TEM! Ce BOALĂ "bate la ușa" Marii Britanii
Autor: Dana Mihai pe 18 ian, 07:50 | Declarația zilei

Medicii se TEM! Ce BOALĂ "bate la ușa" Marii Britanii

Dr. John McSorley de la Asociația Britanică pentru Sănătate Sexuală și HIV a avertizat că o nouă criză a bolilor cu transmitere sexuală ar putea lovi Marea Britanie odată ce restricțiile de blocare vor fi ridicate și publicul va avea din nou o viață sexuală mai completă.

Medicii se tem că va exista o creștere uriașă a numărului de persoane care vor fi diagnosticate cu gonoree, odată ce blocajele se vor încheia în Marea Britanie.

Marea Britanie: Vrem să ieşim din acest LOCKDOWN naţional

Președintele Asociației Britanice pentru Sănătatea Sexuală și HIV (BASHH), dr. John McSorley, și-a exprimat temerile cu privire la o epidemie care ar putea pune stăpânire pe Londra odată ce pandemia de coronavirus va fi controlată.

De asemenea, expertul în bolile cu transmitere sexuală își face griji cu privire la o explozie a sifilisului, odată ce restricțiile sunt ridicate și întâlnirile sociale de natură sexuală revin la normal.Dr. McSorley a cerut persoanelor care locuiesc în capitală să folosească timpul liber din lockdown pentru a se testa pentru bolile cu transmitere sexuală și pentru a primi tratament adecvat, dacă este necesar, pentru a evita o nouă criză de sănătate în lunile următoare.


Declarația zilei Vezi toate articolele