Meghan Markle, acuzată! Ce i-a făcut prințului Harry
Autor: Simona Haiduc pe 05 aug, 07:51 | Articole recomandate

L-a jucat pe degete

Scriitoarea Colin Campbell, considerată un expert în problemele familiei regale a Marii Britanii, a acuzat-o pe Meghan Markle de manipulare. Mai precis îi reproșează ducesei de Sussex că, de la bun început, a exercitat o influență proastă asupra fiului mai mic al prințesei Diana. 

Meghan Markle a împlinit, marți, 39 de ani. Soția prințului Harry a fost felicitată, sec, de regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit și, în același timp, a fost acuzată de Colin Campbell, biografa prințesei Diana, că l-a jucat pe soțul ei pe degete, mizând pe sensibilitatea deosebită a acestuia. 

În opinia lui Campbell, fosta actriță exercită o uriașă și destructivă influență asupra soțului ei. Experta, citată de publicația The Sun, a comparat-o pe Meghan cu Lady Macbeth. Personaj al tragediei clasice Macbeth, scrisă de William Shakespeare în 1606, Lady Macbeth, o femeie de o ambiție ieșită din comun, își convinge soțul să comită fărădelegi. 

Citește și Fiul prințului Harry are probleme! Ce se întâmplă cu Archie

”Totul este atât de trist. Meghan înțelege care sunt laturile slabe ale soțului ei: Harry este emoțional, trece cu ușurință de la o extremă la alta și mereu aleargă acolo unde oameni cu mintea la cap nici nu să gândesc să ajungă vreodată”, susține Campbell, adăugând că prințul nu face nimic fără acordul soției sale, care l-a și determinat, de altfel, să-și părăsească familia. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele