Meghan și Harry pot răsufla ușurați în privința fiicei lor Lilibet
Autor: Georgel Simionică pe 27 iul, 20:22 | Articole recomandate

Ducii de Sussex pot fi liniștiți de acum

Meghan Markle și prințul Harry probabil că vor răsulfa de acum ușurați în plin război al orgoliilor, mai ales după nașterea fiicei ducilor de Sussex, Lilibet.

Palatul Buckingham și-a actualizat linia succesorală și a inclus-o luni și pe Lilinet, al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle, la aproape două luni de la naștere.

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie la Santa Barbara Cottage Hospital din California. Pe linia succesorală se află după fratelui ei mai mare, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Lilibet este se află pe locul opt la rând pentru tron.

Nașterea ei schimbă linia succesiunii, potrivit Palatului Buckingham, detronându-l pe prințul Andrew, ducele de York, care ajunge pe locul nouă.

Meghan Markle va produce un serial Netflix. Află despre ce e vorba

Palatului Buckingham i-au luat 52 de zile pentru a actualiza site-ul web detaliind linia succesiunii. Chris Ship, de la ITV, lansase vineri un episod al podcastului său "Royal Rota", în care atrăgea atenția asupra absenței lui Lilibet din linia succesorală, notează Business Insider.

„Trebuie să întrebați de ce le-a luat atât de mult timp”, a spus el. „Tot ce trebuie să facă este să apese butonul de paragraf și să introducă un număr diferit.

"Probabil că au făcut-o înainte. Au făcut-o pentru Archie. În mod clar, au făcut-o pentru Louis când s-a născut", a spus el. "Deci, unde este Lilibet? Îi pot ierta o săptămână sau două, dar o lună?", a conchis Chris Ship.


Articole recomandate Vezi toate articolele