Melania Trump a spus NU! Ce a pățit fosta Primă Doamnă a SUA
Autor: Simona Haiduc pe 22 ian, 15:00 | Mutarea zilei

Are multe supărări adunate

Melania Trump nu mai este Prima Doamnă a Statelor Unite. Prin urmare, nemaifiind obligată să zâmbească amabil în fața camerelor de luat vederi alături de soțul ei, fostul președinte Donald Trump, a refuzat să mai joace rolul de femeie fericită și mulțumită. Mai ales că, părăsind Casa Albă, mai repede decât a crezut, Melania Trump a fost nevoită să renunțe la un proiect pe cât de costisitor, pe atât de simbolic.

La sosirea în Florida, unde fostul cuplu prezidențial a aterizat în timp ce, la Washington, era în plină desfășurare ceremonia de instalare în funcție a noului președinte american, Joe Biden, Melania Trump a respins invitația soțului ei de a rămâne alături de el pentru fotografii.

Îmbrăcată într-o rochie veselă, în locul costumului negru în care a părăsit Casa Alba, ținută care i-a atras imediat porecla de ”Văduva neagră”, Melania a aruncat o privire destul de rece spre omul alături de care trăiește de mai bine de 15 ani și, cu pași mari, a urcat în mașină, fără măcar să zâmbească în direcția mulțimii venită să-i întâmpine. 

O diferență de la cer la pământ între imaginea plină de tandrețe din urmă cu numai câteva ore de la Washington, când cei doi soți au defilat în fața ziariștilor ținându-se de mână și oprindu-se pentru a se lăsa fotografiați, și cea din Florida, unde Melania părea distantă, rece și, oarecum, indiferentă. 

Firește, speculațiile nu au întârziat să apără: divorțul este iminent; a fost la un pas să-i ceară divorțul; lanțul fericirii s-a rupt și așa mai daparte. Despre divorț s-a mai vorbit în ultimii patru ani. La fel cum s-a spus că, profitând de apropierea campaniei electorale și știind că trebuie să se implice, Melania i-a cerut lui Donald Trump să modifice acordul de căsătorie, astfel încât, în caz de rupere a căsniciei, să poată beneficia de mai mulți bani. În ultimă instanță, nu ar fi nici primii, nici ultimii dacă divorțează după o lungă perioadă de încordare. 

Citește și Melania Trump a aflat de pe Twitter. Nimeni nu i-a spus NIMIC

Dar Melania mai are un motiv de supărare. Dornică să-și lase amprenta asupra Casa Albe, Melania și-a multiplicat proiectele de redecorare interioară a renumitului edificiu. A restaurat o serie de săli și a instalat mai multe sculpturi, a schimbat mobilierul din unele camere și a refăcut terenul de tenis. 

Un proiect a rămas însă neterminat. Mai precis, Melania a renunțat la el în ultima clipă. Nu mai era timp să-l ducă la bun sfârșit. Despre ce este vorba? Despre un serviciu de masă cu efigia lor. O tradiție, de altfel, la Casa Albă. Dar Melania a fost prea exigentă și eșecul soțului său în alegeri i-a stricat planurile. Fosta Primă Doamnă alesese deja culorile și desenul, dar producătorul de porțelan care primise comanda nu avea timp să-l fabrice. În plus, era și foarte scump. Ca atare, Melania a renunțat cu un regret uriaș în suflet.

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele