Miliardarul care mănâncă o dată pe zi. Și nu e glumă
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Jack Dorsey are o avere estimată la 4,1 miliarde dolari
Jack Dorsey are o avere estimată la 4,1 miliarde dolari
Fondatorul și directorul general al rețelei Twitter, omul de afaceri Jack Dorsey, a răspuns întrebărilor utilizatorilor, interesați să afle nu doar detalii legate de activitatea miliardarului american, dar și de modul de viață a întreprinzătorului. 

Publicația Wired a postat înregistrarea video unde Jack Dorsey răspunde la întrebările utilizatorilor Twitter. Unele dintre ele au avut un caracter strict tehnic legate de rețeaua socială. Cele mai interesante însă s-au referit la ”obiceiurile spartane” ale omului de afaceri a cărui avere este estimată de Forbes la 4,1 miliarde de dolari.

Astfel, unul dintre utilizatori a întrebat dacă fondatorul Twitter respectivă programul zilnic despre care a povestit, în aprilie 2019, într-un interviu pentru CNBC. Atunci, Dorsey a afirmat că își rezervă două ore de meditare pe zi, că petrece 52 de minute în saună și o baie cu gheață și că mănâncă doar de cinci ori pe săptămână.

”Unele chestiuni corespund realității. Încerc, este adevărat, să meditez câte două ore pe zi, dar cu siguranță nu merg zilnic la saună și în nici un caz nu fac în fiecare zi o baie cu gheață. Mănând de șapte ori pe săptămână - numai masa de seară, cina”, a răspuns Dorsey.

Citește și Povestea portoricanului, devenit miliardar și vedetă pe Wall Street

În aprilie, el a povestit că mănâncă de cinci ori pe săptămână și că, începând de sâmbătă seară până duminică, face foamea. ”Prima dată am simțit că am halucinații. A fost ciudat. Dar după ce am repetat experiența de încă vreo două ori, am înțeles că, de fapt, zilele noastre se învârt în jurul mâncării. Într-adevăr, pentru mine timpul încetinise”, a relatat, atunci, Dorsey.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel