Muzeul Madame Tussauds a despărțit Ducii de Sussex de Casa Regală
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Madame Tussauds, celebru muzeu londonez, a decis să separe figurile de ceară ale ducilor de Sussex de restul familiei regale
Madame Tussauds, celebru muzeu londonez, a decis să separe figurile de ceară ale ducilor de Sussex de restul familiei regale
Madame Tussauds, celebru muzeu londonez, a decis să separe figurile de ceară ale ducilor de Sussex de restul familiei regale, anunță The Huffington Post, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la rolul pe care îl ocupă în cadrul Casei Regale Britanice.

Cele două figuri de ceară ale prințului Harry al Marii Britanii și soția lui, Meghan Markle, vor fi mutate în altă parte a muzeului, pentru a fi separate de restul replicilor de ceară ale membrilor familiei regale britanice.

Reacția Reginei Elisabeta la vestea pe care a primit-o din partea nepotului

Pentru a reflecta noua lor poziție în cadrul instituției regale, Madame Tussauds din Londra va muta figurile lui Harry și Meghan din setul Royal”, au transmis reprezentanții muzeului, potrivit presei internaționale.

Figurile de ceară ale ducilor de Sussex au fost deja mutate de lângă cele ale membrilor familiei regale
Prinţul Harry şi Meghan au anunţat că intenţionează să facă un pas în spate de la toate îndatoririle ce veneau odată cu tilul de mebri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar și nu numai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel