Năsui: Am început plăţile pentru programul Start-Up Nation
Autor: Antonia Popescu pe 02 apr, 14:52 | Declarația zilei

Potrivit ministrului de resort, Claudiu Năsui, bugetul alocat anul acesta "reparării programului" este de 642 milioane de lei. 

 Plăţile pentru programul Start-Up Nation au început, într-o singură săptămână fiind plătite 422 de deconturi, în valoare totală de 82,1 milioane de lei, a anunţat, vineri, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui.

"Am început şi plăţile pentru programul Start-Up Nation. Subliniez că e vorba de o măsură de ajutor a statului român, care s-a făcut după ureche şi astfel s-a ajuns la situaţia în care plăţile sunt întârziate cu mai bine de 2 ani. Am decis să plătim datoriile celorlalte guvernări, care în loc să trateze just o măsură pentru antreprenoriat, doar au mimat deschiderea către mediul de afaceri, în scopuri pur de imagine politică. Într-o singură săptămână (29.03.2021-02.04.2021), au fost plătite 422 de deconturi, în valoare totală de 82,1 milioane de lei", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Viktor Orban: Ungaria se îndreaptă spre LIBERTATE

Acesta a subliniat că bugetul alocat anul acesta "reparării programului" este de 642 milioane de lei."Continuăm să plătim promisiunile statului către mediul de afaceri", a punctat Năsui. 


Declarația zilei Vezi toate articolele