Orban: Miniștrii care își permit să-și atace premierul trebuie să pleace acasă
Autor: Antonio Grigore pe 19 apr, 12:43 | Articole recomandate

''E o chestiune care ține de logica de guvernare. În momentul în care un ministru îl atacă pe premier trebuie să plece acasă'', a adăugat Orban.

Premierul Florin Cîţu beneficiază de susţinerea totală a Partidului Naţional Liberal şi nici nu se pune în discuţie schimbarea configuraţiei politice, a declarat luni preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a declarat că aceste declarații sunt profund dăunătoare pentru funcționarea unei instituții precum Guvernul României. ''Cum să colaboreze un ministru cu premierul, atât timp cât el (ministrul n.r.) își permite să îl atace public. E o chestiune care ține de logica de guvernare. În momentul în care un ministru îl atacă pe premier trebuie să plece acasă'', a adăugat Orban.

Citește și: Războiul expulzărilor. Rusia plusează expulzând 20 de diplomați cehi

"PNL este un partid responsabil, care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care a acţionează pentru o bună guvernare. (...) Premierul beneficiază de susţinere totală. Nici nu se pune în discuţie, vreo secundă, schimbarea configuraţiei politice. Noi nu ne jucăm cu România. Când am hotărât că premierul acestui Guvern este Florin Cîţu, suntem consecvenţi, serioşi şi mergem mai departe. Îndemnul nostru pentru toţi partenerii din coaliţie este să lăsăm de-o parte ceea ce ne separă şi să ne concentrăm pe ceea ce aşteaptă românii de la noi şi anume să asigurăm o bună guvernare", a subliniat Ludovic Orban, la Parlament, după şedinţa conducerii PNL.


Articole recomandate Vezi toate articolele