(P) Cum cumpărăm mașini noi și second hand în online
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Detalii și informații utile
Detalii și informații utile
Era digitală în care trăim, dezvoltarea tot mai accentuată a Internetului și apariția și utilizarea inteligenței artificiale din ce în ce mai mult, au făcut ca însăși comportamentul de cumpărare al consumatorilor să se schimbe.

Chiar dacă nu toate bunurile sunt pretabile la vânzarea online, clienții folosesc mediul digital pentru a se informa, pentru a afla cât mai multe detalii despre produs sau pentru a-l compara cu altele de același tip.
Un astfel de segment este reprezentat de anunțurile cu vânzări auto postate zilnic pe Internet. Fie că sunt mașini noi, fie că sunt autoturisme deja rulate, atât persoane fizice cât și dealeri auto vând vehiculelele cu ajutorul Internetului. Potențialii clienți văd descrierile mașinilor și fotografii ale acestora și pot afla o grămadă de alte informații despre modelele respective pentru a se convinge că merită văzute și în realitate.

Zilnic, pe site-urile online din România sunt postate mii de anunțuri noi cu vânzări de mașini second hand dar și autoturisme noi. Dacă te-ai hotărât și tu că e momentul să cauți o mașină, primul pas este să te asiguri că vei găsi anunțuri serioase, de bună credință, din care vei putea să selectezi mașina visurilor tale.

Poți să începi procesul prin a identifica anunțurile potrivite pentru tine iar platforma cautimasina.ro exact pentru acest lucru a fost creată. Să te ajute să găsești mașini noi și mașini second hand, într-o singură căutare.

Funcționând ca un agregator, cautimasina.ro înglobează toate anunțurile cu vânzări auto din România postate în peste 160 de site-uri de profil. Zilnic vei avea anunțuri updatate și asta fără să fii nevoit să intri pe mai multe site-uri. Pentru că vei găsi foarte eficient toate anunțurile cu vânzări auto din România în același loc și vei reuși să le compari mai ușor pentru ca în final să faci cea mai bună alegere pentru tine. 

Achiziționarea unui autoturism este o investiție destul de mare, așadar întreg procesul de căutare, testare și cumpărare efectivă a mașinii sunt foarte importante.

Cautimasina.ro îți pune la dispoziție posibilități multiple de a identifica mașina visurilor tale: cauți autoturismul dorit în funcție de niște criterii de interes, ai o secțiune de oferte în care vei descoperi cele mai bune prețuri și reduceri din piață, poți să evaluezi dacă prețul unei mașini este cel corect, dar vei găsi și o descriere complexă a autoturismelor.

Indiferent ce vei alege să faci pe acest site, ți se vor returna de fiecare dată, instant, anunțurile care se potrivesc cu criteriile tale și care merită atenția ta. 

Citește și RCA. Schimbare majoră la perioadele asigurate

Dacă știi deja ce model îți place, poți să completezi anul minim și maxim de vechime al mașinii, bugetul în care trebuie să te încadrezi, tipul caroseriei, capacitatea cilindrică, tipul de combustibil și vei avea exact anunțurile din care vei putea selecta viitoarea ta mașina.
 
Ce este interesant la cautimasina.ro este nu doar faptul că înglobează toate anunțurile cu vânzări auto disponibile în România, ci faptul că pentru fiecare mașină ai o descriere amplă. Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, algoritmii cautimasina.ro îți dau posibilitatea și de a verifica istoricul mașinii, și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul. Poți să vezi ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra o mașină potrivită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...


pixel