Pământul poate "scurta drumul spre viitor" furând tehnologie extraterestră de la un OZN
Autor: Antonia Popescu pe 05 aug, 12:23 | Articole recomandate

Pământul poate "scurta drumul spre viitor" furând tehnologie extraterestră de la un OZN

"Stânca" misterioasă în formă de trabuc supranumită Oumuamua ar putea fi un OZN, potrivit unui expert de top, care spune că omenirea ar avea multe de învățat de pe urma ei.

Un om de știință de top a declarat că Pământul poate "scurta drumul spre viitor" furând tehnologie extraterestră de pe un asteroid misterios în formă de trabuc, despre care crede că ar putea fi un OZN dintr-o galaxie îndepărtată.

Oumuamua, cu un diametru estimat la 200 de metri, este primul obiect interstelar descoperit vreodată în Calea Lactee și a fost reperat pentru prima dată în octombrie 2017 de telescopul Pan-STARRS1 al Universității din Hawaii, în timp ce căuta comete și asteroizi în apropierea Pământului.

Ne așteaptă CEA MAI SCUMPĂ IARNĂ energetică

Roca lungă, în formă de trabuc, a fost observată de experți că se rotește și accelerează cu o viteză fenomenală, cunoscută sub numele de "accelerație non-gravitațională", unii oameni de știință fiind nedumeriți de ce.

Majoritatea experților sunt de acord că Oumuamua este probabil un nou tip de cometă propulsată de un mecanism pe care pur și simplu nu îl înțeleg încă.

Dar profesorul Avi Loeb, care conduce Departamentul de Astronomie de la Universitatea Harvard, insistă că cea mai rațională explicație pentru această cometă este că este extraterestră.

Profesorul a declarat că oamenii ar putea avea foarte mult de câștigat dacă ar învăța despre alte civilizații prin intermediul "arheologiei spațiale".

 

 

 


Articole recomandate Vezi toate articolele