Pandemia de COVID-19 putea fi EVITATĂ! Află CUM
Autor: Dana Mihai pe 21 ian, 07:48 | Articole recomandate

Pandemia de COVID-19 putea fi EVITATĂ! Află CUM

Experții acuză autoritățile chineze că au ascuns fapte despre un focar inițial de coronavirus din Wuhan într-un documentar ITV, în timp ce numărul pandemiei este de două milioane în întreaga lume.

Pandemia de coronavirus ar fi putut fi evitată dacă China ar fi fost „transparentă” de la început, a susținut un medic de top.

Dr. Yi-Chun Lo, de la Centrele pentru Controlul Bolilor din Taiwan, a acuzat autoritățile că au ascuns fapte despre un focar inițial din Wuhan.

Pensia de invaliditate. CCR constată: este CONSTITUȚIONALĂ

Expertul în boli infecțioase a declarat pentru un documentar ITV: „Cred că pandemia ar fi putut fi evitată la început dacă China ar fi fost transparentă în ceea ce privește focarul și ar fi furnizat rapid informațiile necesare lumii”.Următorul film susține că virusul a fost deja în curs de desfășurare în cele 12 zile de la 5 ianuarie, când guvernul chinez nu a raportat cazuri noi.Medicii din orașul Wuhan, epicentrul focarului, au spus că au fost reduși la tăcere în decembrie 2019 înainte ca sărbătorile de Anul Nou chinezesc să fie lăsate să continue, relatează Sun.Unul a spus că se teme că va deveni un eveniment de masă super-răspândit și a fost filmat spunând că a avertizat că „nu ar fi trebuit să permită nici o adunare”, dar „ni s-a spus să nu vorbim”.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele