Pensionarii au rămas fără POȘTAȘ? Poșta Română EXPLICĂ
Autor: Ciprian Dumitrache pe 26 Martie, 12:00 | Articole recomandate

Pensionarii au rămas fără POȘTAȘ? Poșta Română EXPLICĂ

Directorul general al Poștei Române a declarat că va exista varianta încasării pensiei pe card pentru pensionarii care vor dori acest lucru, dar cine nu dorește acest lucru va primi pensia ca până acum. ''Poștașul vine în continuare cu pensia'',  a declarat directorul general.

Directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu a declarat la Antena 3 că nu se dorește eliminarea furnizării pensiilor cash, aduse de poștaș, dar că este nevoie de introducerea și a altor modalități de plată a pensiilor. Persoanele care vor dori să primească pensiile pe card vor avea opțiune aceasta. 

''Poșta Română nu vizează migrarea pensiilor pe card. Poșta Română are o politică de incluziune financiară, care vizează dezvoltarea portofoliului de servicii ale PR în mediul rural și urban. NU vorbim de luarea beneficiilor de la oameni. Poștașul vine în continuare cu pensia'',  a declarat  Directorul general al Poștei Române.

Citește și: BANII românilor sunt în PERICOL? Turcan se pregătește de TĂIERI

''Nu ne dorim să facem ceva forțat, ci vrem să învățăm oamenii cu serviciile financiare. Poșta vrea să-și diversifice serviciile. Toți care primesc banii cash vor primi în continuare banii cash...dar va exista alternativa de a avea un card'' a adăugat Horia Grigorescu.


Articole recomandate Vezi toate articolele