Ploua cu bani pentru o ZODIE! Posibil, va primi o MOȘTENIRE
Autor: Dana Mihai pe 24 sep, 17:37 | Articole recomandate

Ploua cu bani pentru o ZODIE! Posibil, va primi o MOȘTENIRE

Astrele au rezervat câteva planuri mărețe pentru anumite zodii.

Horoscop - Săgetător 

Planurile pe care le aștepți cu nerăbdare sunt în curs de desfășurare. Te-ai așteptat să fii mai entuziasmat decât ești. Ai așteptat atât de mult acest moment, încât nu-ți vine să crezi că te poți îmbogăți. Treci prin toate stările și nu credeai vreodată că această moștenire îți va reveni exclusiv.

Horoscop - Capricorn

Există locuri de muncă prin care trebuie să treci și este puțin probabil să faci o alegere. Ai responsabilități și nu poți ieși din acestea. Sarcinile pe care ți le-ai asumat astăzi vor consuma mult timp. O parte din timp va fi plictisitor, dar în cele din urmă va aduce recompense.

Distracție în stil chinez. Numai când te uiți, te apucă AMEȚEALA VIDEO

Horoscop - Leu

Viitorul unei strânse prietenii sau parteneriat stă în echilibru. Cineva de care credeai că poți depinde, te va dezamăgi. Dacă veți rămâne împreună, va însemna să găsești în inima ta iertarea. Nu ești sigur că poți face acest lucru în momentul în care emoțiile sunt cât casa de mari.

Horoscop - Vărsător

Nu este vorba despre tine sau despre orice altă persoană. Ce se întâmplă astăzi va afecta o serie de oameni. Dacă iei o decizie importantă, ia în considerare îndoielile, temerile, punctele de vedere și dorințele tuturor și apoi poți face o alegere care va avea consecințe pe termen lung.

Horoscop - Rac

Contribuția ta la un exercițiu de strângere de fonduri, fie printr-o donație, fie prin muncă voluntară, te-a ajutat să câștigi bani pentru alții. Ai oferit oamenilor atât de mult ajutor și sprijin, dar acum trebuie să te intereseze mai mult de propria sănătate și să investești energie în bunăstarea ta.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele