Poveste CRUDĂ. FUGITĂ din Coreea de Nord. Kim Jong-Un CITEȘTE GÂNDURILE
Autor: Antonia Popescu pe 22 ian, 19:51 | Articole recomandate

Kim Jong Un / Foto: KCNA

Evadata nord-coreeană Yeonmi Park, care a fugit din țara condusă de dictator cu mama și sora ei în 2012, a declarat că oamenii „sufereau” de dragul „utopiei socialiste” până la moartea lui Kim Jong-il în 2011.

O femeie din Coreea de Nord care a scăpat de țara condusă de dictator, la vârstă de doar 13 ani, a spus că a fost învățată că Kim Jong-un îi poate citi mintea.

Park Yeonmi a trecut granița chineză în Mongolia, unde a primit ajutor de la lucrătorii ambasadei sud-coreene.

Acum studiază în Statele Unite și s-a pronunțat împotriva regimului, spune că au învățat-o să se teamă să gândească cum vrea,motivul fiind faptul că dictatorul era pe cale să-i citească gândurile.

DESCOPERIRE senzațională în Egipt. Nu este SFÂRȘITUL, promit experții

Explicând modul în care funcționează propaganda în Coreea de Nord către Express, doamna Park a spus că primii doi Kim sunt „foarte puternici” și ca sunt „Zeii atotputernici” pentru oamenii din Coreea de Nord.

Tânăra a spus că regimul i-a învățat pe cetățeni că, deși primul lor lider Kim Jong-il a murit în 2011, „spiritul său trăiește pentru totdeauna”.

Dna. Park a spus „Ceea ce a făcut regimul nord-coreean a fost să copieze Biblia. În creștinism se spune că Dumnezeu știe ce crezi și Iisus a murit, dar spiritul său trăiește cu noi pentru totdeauna. Asta ne-a spus regimul, Kim Jong-il a murit, dar spiritul său trăiește veșnic”.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele