Primul trailer The Matrix 4, franciza de 1,6 miliarde de dolari (VIDEO)
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Lansat de Studioul Warner Bros., trailerul pentru The Matrix: Resurrections a fost făcut public cu trei luni înainte de premiera filmului.

The Matrix: Resurrections este a patra parte a seriei The Matrix. Spre deosebire de cele trei filme anterioare, care au fost regizate de duetul Wachowski și produse de Joel Silver, a patra parte a fost creată fără participarea lui Lilly Wachowski și Joel Silver. Regizorul a fost Lana Wachowski.

La fel ca în filmele anterioare ale francizei, Matrix 4 va fi o confruntare între personajele principale și sistemul informatic „Matrix”, care a preluat controlul asupra Pământului.

Trailerul de trei minute prezintă personajele principale - Neo (Keanu Reeves) și Trinity (Carrie-Ann Moss), dar și câteva personaje noi.

Trailerul începe cu un dialog între Thomas Anderson și terapeutul său (Neil Patrick Harris). „Am văzut vise care nu erau tocmai vise" - spune personajul lui Keanu Reeves.

Mai târziu o întâlnește pe Trinity într-o cafenea, care nu îl recunoaște și întreabă dacă s-au mai întâlnit. Trailerul arată, de asemenea, un tânăr Morpheus (Yahya Abdul-Matin II), care îi întinde lui Neo o pastilă roșie și anunță că „este timpul să zbori”.

Distribuția filmului este asigurată de Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss, Jada Pinkett-Smith, Lambert Wilson și Daniel Bernhardt.

Lansarea filmului a fost inițial programată pentru luna mai a acestui an dar, din cauza pandemiei, premiera a fost amânată de mai multe ori.

Probabil, premiera va avea loc pe 22 decembrie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel