Institutului Cancacuzino vinde un produs pentru întărirea sistemului imunitar
Autor: Oana Pavelescu pe 25 sep, 14:13 | Articole recomandate

Cantacuzino scoate pe piață un supliment alimentar

Institutul Cantacuzino anunță că a pus în vânzare un supliment alimentar pentru întărirea sistemului imunitar.

Reprezentanții institutului spun că produsul este disponibil la punctul de vânzare din cadrul Institutului „Cantacuzino”, din Splaiul Independenței, nr. 103.

Este vorba despre OROSTIM HV 125, varianta pentru copii, într-un flacon fiind 30 de capsule iar prețul este de 60 de lei în timp ce OROSTIM HV 250 este varianta pentru adulți, un flacon conținând și acesta 30 de capsule și costă 80 de lei.

Suplimentul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii, persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută la îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate, persoanelor de vârsta a treia, în stări cu imunitate scăzută. La copii, conținutul capsulelor poate fi introdus în lichide. Se poate asocia tratamentului cu antibiotice.

Polidinul se întoarce sub altă formă! Anunțul Institutului Cantacuzino

Suplimentul alimentar este o combinație între pulberea de extract de orz verde și un lizat bacterian original, cu formulă proprie, pentru utilizare orală.

Pulberea de orz verde este una dintre cele mai bogate surse de hrană verde, conținând importante resurse nutritive necesare celulei umane – proteine, celuloză, vitamine din grupul A, B, C, E, K, micro- și oligoelemente (Ca, Mg, Cu, Zn, Mn, K, Fe), clorofilă, enzime de tip SOD - superoxid dismutază.


Articole recomandate Vezi toate articolele