Prognoză meteo 27 iulie 2021. Ce ne așteaptă
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Prognoză meteo. Ce ne așteaptă
Prognoză meteo. Ce ne așteaptă
În zilele următoare, temperaturile vor rămâne ridicate, iar disconfortul termic se va accentua. Va fi caniculă în aproape toate regiunile.

LA NOAPTE. Cerul, mai mult senin, va avea unele înnorări în regiunile nordice și nord-vestice, unde izolat vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11…12 grade în depresiuni și 23…25 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului.

Uzina Dacia și-a oprit, temporar, activitatea. Ce s-a întâmplat

BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade. Vremea va deveni caniculară, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă se situa în jurul valorii de 20 de grade.

Valul de căldură se va intensifica și se va extinde. În regiunile vestice, sudice și local în restul teritoriului va fi caniculă, disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara în nord-vestul țării și în zonele montane, unde pe arii relativ restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat pot fi averse torențiale, vijelii și grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 grade în depresiuni și 25 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel