Vladimir Putin: Fiica mea s-a inoculat cu noul vaccin
Autor: Oana Pavelescu pe 11 aug, 12:15 | Articole recomandate

Uniunea Europeană cere Moscovei să NU intervină în Belarus

Vladimir Putin a declarat cu puțin timp în urmă că una dintre fiicele sale s-a inoculat cu noul vaccin care este produs de Rusia, relatează agenția de presă AFP.

Președintele Rusiei a anunțat că ministrul Sănătății a aprobal primul vaccin anti covid din lume și a mai sdăugat că una dintre fiicele sale a fost deja vaccinată cu acest nou medicament.

Vaccinul Gam-COVID-Vac Lyo este dezvoltat de Institutul Epidemiologic Gamelia din Moscova a primit undă verde din partea Ministerului Sănătății, marți, a dezvăluit liderul de la Kremlin. Acesta a mai spus că speră ca Rusia să înceapă curând producția în masă a acestui noi vaccin.

RUȘII scot pe piață PRIMUL VACCIN anti Covid-19

Putin a mai spus că una dintre fiicele sale deja a fost inoculată cu noul vaccin. Președintele rus a mai spus că acesta a avut un pic de febră după vaccinare dar care a dispărut repede.

"Una dintre fiicele mele s-a vaccinat. Într-un fel a făcut parte din testarea vaccinului, După ce s-a inoculat a avut febră 38 însă a doua zi aceasta a scăzut la 37 și asta a fost tot”, a conchis liderul de la Kremlin.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele