Raed Arafat, VESTEA mult AȘTEPTATĂ. CÂND vom reveni la VIAȚA NORMALĂ
Autor: Dana Mihai pe 28 feb, 11:57 | Articole recomandate

Prima REACȚIE a lui Raed Arafat despre protestele de duminică

Raed Arafat, a dat vestea cea mare: Când o să revenim la o viață normală

"Dacă campania de vaccinare merge foarte bine și sper să continue – avem o campanie care, comparativ cu alte țări, are succes și are un număr suficient de oameni vaccinați – dacă totul merge bine, este posibil ca pe la toamnă- iarnă să ne vedem că avem un număr suficient de vaccinați ca să întrerupem răspândirea. Dar avem și necunoscute: ce tulpini noi mai apar… Până acum, totul este ok, sub control.", a spus Raed Arafat.

COVID-19. Medicamentul care salvează vieți

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne a spus că la pandemia se poate încheia la sfârșitul anului 2021.

"Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri. Acum oamenii de știință și de cercetare lucrează. Eu cred, către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a fost până acum, cu condiția celor două traiectorii: vaccinarea să continue și măsurile de protecție să continue până la momentul la care considerăm că suntem în siguranță să începem să relaxăm din aceste măsuri”, a declarat Raed Arafat la TVR.


Articole recomandate Vezi toate articolele