Reclamă pe LUNĂ! Cum finanțează NASA plecările astronauților
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
NASA recrutează "vânători de EXTRATEREȘTRII". Motivul este HALUCINANT
NASA recrutează "vânători de EXTRATEREȘTRII". Motivul este HALUCINANT
Astronauții trebuie să-și facă fotografii și să se filmeze reciproc cu sticle Estée Lauder, mai exact serul Advanced Night Repair Repair, la 250 de mile deasupra Pământului, pentru o ofertă publicitară de unde primește suma de 100.000 de lire.

Gigantul cosmeticelor Estée Lauder plătește 100.000 de lire sterline pentru a trimite zece sticle din serul său Advanced Night Repair, la 250 de mile deasupra Pământului.

Astronauții ISS se vor fotografia și se vor filma reciproc cu sticlele în condiții grele timp de patru ore.

Un ASTEROID va saluta PĂMÂNTUL de la distanță

Un purtător de cuvânt al agenției spațiale americane a declarat că Estée Lauder „plătește ca astronauții să fie fotografiați, să nu folosească produsul, să nu pună produsul pe ei înșiși, nici măcar să deschidă produsul”.

Între timp, veniturile din tranzacții comerciale vor contribui la rambursarea unei fracțiuni din costul estimat de 3 miliarde de lire sterline al operațiunii ISS, potrivit DailyStar.

Phil McAlister, agent spațial, a spus: „NASA deschide Stația Spațială Internațională pentru afaceri ca parte a eforturilor agenției de a permite o economie robustă pe orbită joasă a Pământului”.

Totul s-a întâmplat în momentul în care NASA și-a prezentat oficial planul de 22 de miliarde de lire sterline de a trimite un bărbat și prima femeie pe Lună până în 2024.

Misiunea Artemis va fi prima dată când oamenii au pus piciorul pe suprafața lunară de la ultima misiune Apollo din 1972.

Pentru ca planurile să continue, NASA solicită Congresului SUA să elibereze 3,2 miliarde de dolari pentru a putea fi construit un sistem de aterizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel