Regina Angliei, furioasă pe Harry și Meghan. Greșeala gravă pe care au făcut-o cei doi
Autor: Oana Pavelescu pe 27 sep, 11:12 | Declarația zilei

Cei doi ar fi încălcat înțelegerea

Prințul Harry și Meghan Markle au reușit să o înfurie pe regina Elisabeta a II-a Marii Britanii după ce au încălcat condițiile acordului ”Megxit”.

Intervenția electorală a prințului Harry și Meghan Markle în SUA a „încălcat” condițiile acordului „Megxit” pe care cuplul îl are cu regina, spun surse apropiate de casa regală.

Comentariile lor ar putea altera și mai mult legăturile lor cu monarhia, sursele susținând că se discută despre cum ar trebui procedat ca să se distanțeze curtea regală de la londra de cuplu.

În mesajul lor, Harry și Meghan au cerut alegătorilor americani să „respingă discursul care indeamnă la ură și ” în „cele mai importante alegeri din viața noastră”.

Comentariile lor au fost interpretate ca fiind o lovitură dată președintelui american Donald Trump.

Harry și Meghan au rămas fără 3 milioane de dolari

Membrii familiei regale ar trebui să fie neutri din punct de vedere politic și, în conformitate cu acordul Sandringham - convenit în martie, când perechea a renunțat la îndatoririle sale regale - cei doi au jurat că „tot ceea ce fac vor susține valorile Majestății Sale”.

Cu toate acestea, potrivit The Sunday Times, surse apropiate din casa regală au spus că prin comentariile cuplului de săptămâna trecută aceștia au încălcat promisiunile de la începutul acestui an.

„Familia regală își frânge mâinile, gândindu-se: încotro se îndreaptă și dacă se respectă acordul pentru a susține valorile reginei? Sentimentul este că este o încălcare a acordului ”, a declarat o sursă pentru publicația britanică.

Sursele spun că, dacă se consideră că acordul a fost încălcat, șansele prințului Harry de a-și relua legăturile cu Royal Marines și alte posturi militare pe care se spune că le deține ar putea fi amenințate.

Aranjamentul pe care îl au cei doi cu familia regală va fi revizuit după un an de Regină, Prințul de Wales și Ducele de Cambridge.

Te-ar putea interesa și...
Declarația zilei Vezi toate articolele