Harry și Meghan au jignit profund Casa Regală. Regina îi lasă fără titlurile regale
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Ducii de Sussex știu SEXUL bebelușului pe care îl așteaptă! Ce NUME vor alege
Ducii de Sussex știu SEXUL bebelușului pe care îl așteaptă! Ce NUME vor alege
Meghan Markle și prințul Harry au declanșat reacții adverse după ce au adus un tribut emoționant mamelor lor - fără nicio mențiune despre prințul Charles.

Joi, perechea și-a lansat organizația non-profit, Archewell. În timpul prezentării organizației Harry s-a descris ca fiind „fiul mamei” sale, fără să menționeze nimic despre propriul său tată. Deși organizația a fost inițiată sub premisa încercării de a ”construi o lume mai bună”, iar eșecul de a-l menționa măcar pe prințul Charles a provocat o reacție negativă.

Regina urmează să dea prințului Harry și lui Meghan Markle un ultimatum pe fondul controversei în curs de desfășurare cu privire la titlurile lor regale.

Monarhul, în vârstă de 94 de ani, i-ar putea determina pe ducele și ducesa de Sussex să decidă între titlurile lor regale și „mega-milioane de tranzacții”.

Harry și Meghan au semnat deja un acord lucrativ cu Spotify pentru a găzdui și produce podcast-uri, contract estimat la o valoare de aproximativ 30 de milioane de lire sterline.

Probleme pentru prințul Harry. Regina a ajuns la capătul răbdării

Parteneriatul vine la câteva luni după ce cuplul a semnat, de asemenea, un acord cu Netflix, pentru a produce o serie de programe, despre care se zvonește că ar fi în valoare de peste 100 de milioane de lire sterline.

Regina urmează să revizuiască înțelegerea cu prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, la sfârșitul acestui an, când vor discuta despre viitorul său în familia regală, precum și despre titlurile sale.

Expertul regal Russel Myers, citat de Express consideră că este greu de prevăzut ce decizie finală va lua regina în legătură cu titlurile celor doi.

„Cred că ceea ce regina și membrii seniori ai familiei regale vor avea dificultăți în legătură cu modul în care cei doi se comercializează ”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel