Regulile CIUDATE ale REGINEI! Ce se întâmplă la un BAL REGAL
Autor: Dana Mihai pe 15 oct, 16:55 | Mutarea zilei

Regulile CIUDATE ale REGINEI! Ce se întâmplă la un BAL REGAL

Există reguli foarte stricte pentru oricine participă la un bal regal, deoarece se obișnuiește să nu mai mănânci când regina își termină masa, și nimeni nu are voie să o atingă pe Suverană

Balurile regale de la Palatul Buckingham sau Castelul Windsor sunt ținute în mod tradițional pentru demnitari precum șefii de stat străini și aristocrația britanică. Acestea sunt adesea pline de cea mai bună mâncare și de un fascinant chat regal.

Anul trecut, regina a organizat o cină cu cravată albă la Palatul Buckingham pentru controversatul președinte american Donald Trump.

Alte baluri recente notabile includ unul organizat pentru președintele chinez Xi Jinping în 2015 și pentru a marca vizita din 2017 a regelui Spaniei Felipe VI.

Dar ce presupune de fapt un bal? DailyStar a aruncat un ochi asupra celor 10 de reguli surprinzătoare ale Reginei pentru cinele mari, inclusiv de la poziția de tacâmuri până la ce să poarte.

1. Regina inspectează ea însăși masa în formă de potcoavă după-amiaz dinaintea balului, verificând pregătirile cu maestrul gospodăriei.

Cazul Navalnîi: Rusia va răspunde! Ce sancțiuni a aplicat UE

2. Balurile durează șase luni pentru pregătire, iar personalul palatului petrece trei zile așezând masa

3. Șervețelele sunt pliate în formă de bonetă olandeză și există șase pahare pentru fiecare persoană.

4. Fiecare amplasament trebuie să fie exact la o distanță de 18 inci, iar personalul folosește bastoane de măsurare pentru a se asigura că este cât trebuie.

5. Lacheii reginei plasează fiecare scaun la aceeași distanță de masă și fiecare pahar este la aceeași distanță de marginea din față a mesei

6. Nouăsprezece stații sunt amenajate în jurul mesei unde vor sta, lacheul, majordom și un majordom de vin.

7. Un sistem gen semafor este utilizat pentru a coordona deservirea cursurilor.

8. Diagramele detaliate ilustrează planurile de servire și o listă de instrucțiuni speciale este utilizată pentru a stabili orice cerințe dietetice și cereri pentru regi și alți oaspeți.

9. Personalul Palatului este rugat să așeze o pernă specială pe scaunul prințului Charles pentru a-i ușura durerile de spate și pentru a-i oferi un bol cu ulei de măsline în loc de unt pentru pâinea sa.

10. Codul vestimentar este format din rochii formale, adesea cravată albă, diademe pentru femei, precum și rochie națională.

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele