Şeful Volkswagen, clarificări despre relația cu Tesla VIDEO
Autor: Matei Ion pe 08 sep, 10:12 | Auto

Herbert Diess

Şeful Volkswagen, Herbert Diess, a căutat să minimalizeze speculaţiile potrivit cărora compania, care face eforturi pentru a produce pe scară largă automobile electrice, intenţionează să dezvolte o alianţă mai profundă cu rivala americană Tesla, transmite Reuters.

Săptămâna trecută, Diess s-a întâlnit cu directorul general al Tesla, Elon Musk, la Braunschweig, Germania, iar în timpul vizitei Musk a condus noul model electric al grupului german, ID.3."Să fie clar, doar am condus ID.3 şi am avut o conversaţie - nu intenţionăm să ajungem la un acord sau să cooperăm", se arată într-o postare a lui Diess pe reţeaua Linkedin, unde este inclus şi un video cu cei doi şefi conducând automobilul electric.

Volkswagen, pe punctul de a depăși Tesla

"Mulţumesc pentru vizită, Elon! Speră să-ţi placă acest video. A fost grozav să conduc ID.3 cu tine!", a scris şeful VW.Prima uzină europeană de asamblare a automobilelor electrica marca Tesla este construită în prezent pe un teren din apropiere de Berlin iar compania şi-a propus să ajungă rapid la un ritm de producţie de 500.000 de vehicule, imediat ce uzina de lângă Berlin va fi inaugurată, în vara anului următor.

 

Ok, isto foi completamente unexpected https://t.co/x0nmfLVx2v

— Rui Moura (@ruimoura) September 7, 2020
Te-ar putea interesa și...
Auto Vezi toate articolele