Segway vrea să transforme complet mijloacele de deplasare
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Segway S-Pod
Segway S-Pod
Consumer Electronics Show (CES) începe săptămâna viitoare pe 7 ianuarie la Las Vegas iar companiile din lumea întreagă au pregătit nenumărate noi produse pentru setea de nestăvilit a consumatorilor de gadgeturi.

Segway nu face excepție. Compania va prezenta prototipul unei capsule în care nu mai este nevoie să stai în picioare, ci poți călători așezat, scrie The Verge.

Segway-Ninebot se pregătește să lanseze S-Pod, acest nou gadget bazându-se pe același principiu a Serway-urilor. S-Pod-ul se poate deplasa cu o viteză de 40 km/h, cântărește 150 kg și poate să se deplaseze pe o distanță de 70 km cu o singură încărcare a baterilei.

S-Pod este ușor de utilizat

Reprezentanții Segway-Ninebot spun că S-Pod este ușor de operat din cauza unei caracteristici care asigură automat echilibrul vehiculului pe măsură ce se deplasează. Se preconizează ca aceste vehicule să fie utilizate în aeroporturi parcuri de distracții, mall-uri pentru transportul adulților.

Chinezii își caută altă casă. Ce pun la cale mai marii țării

”Cea mai mare schimbare a transportului urban după Uber și Lyft este ascensiunea trotinetelor electrice. Segway-Ninebot a fost lider cu ocazia Amazon Cyber Monday în 2019 când vânzările au crescut cu peste 1.171 la sută în comparație cu anul precedent”, au declarat reprezentanții companiei cu ocazia anunțării prototipului S-Pod.

”Compania vrea să ducă ceea ce a învățat până acum legat de micro-mobilitate la nivelul următor, pentru a proiecta un portofoliu complet pentru orașe sau transport off-road, pentru a transforma naveta sau simpla deplasare dintr-un loc în altul mai atractiv”, au conchis reprezentanții Segway.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel