Știrile dimineții. Cinci informații cu care trebuie să vă începeți ziua
Autor: DCBusiness Team pe 06 ian, 07:05 | Articole recomandate

Știrile dimineții

China accelerează construirea ARMADEI de portavioane ultramoderne

China a intensificat construcția a două portavioane de nouă generație, în timp ce Armata Populară de Eliberare își accelerează programul de instruire pentru a satisface nevoile navelor de război hi-tech atunci când acestea vor fi lansate la apă.

Anunț ȘOCANT! Un om din 50 are Covid-19 în Marea Britanie

”În mare, o persoană din 50 din Anglia are Covid-19”, a declarat directorul medical al Marii Britanii, Chris Whitty, în timpul unei conferințe de presă pe care a ținut-o în Downing Street nr. 10, scrie Bloomberg News.

Acești salariații trebuie să primească 400 de lei în plus de la angajator

Cei care lucrează de acasă, în regim de telemuncă, ar trebui să primească lunar de la angajatori o sumă de bani în plus față de cazul în care aceștia ar lucra la sediul firmei.

Cardul de Sănătate. Cum se acordă consultațiile medicale până în martie

Casa Națioala de Sănătate face precizări legate de modul în care se vor desfășura până la sfârșitul lunii martie consultațiile medicale.

Brexit-ul a scumpit de patru ori transportul mărfurilor

Costul transportului de marfă din Franța în Marea Britanie a crescut cu peste patru ori peste nivelul obișnuit, săptămâna trecută după Brexit și după apariția noii tulpină mult mai virulentă a coronavirusului care au complicat lanțurile de aprovizionare.

 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele