Știrile dimineții. Cinci informații de citit la prima oră
Autor: DCBusiness Team pe 17 sep, 07:06 | Articole recomandate

Știrile dimineții

Dai MEDITAȚII? TREBUIE să ȘTII acest lucru

Agenția Națională de Administrare Fiscală atenționează, printr-un comunicat de presă, că persoanele care realizează venituri din meditații au obligația de a se înregistra fiscal și de a declara veniturile realizate.

Cîțu: Posibilă vaccinarea obligatorie pentru aceste categorii

Premierul Florin Cîțu nu exclude vaccinarea obligatorie pentru medici și profesori chiar de săptămâna viitoare, deși în acest moment tinde către soluția testelor anti-COVID, plătite însă din buzunarul fiecăruia.

Raluca Turcan: Mă gândesc la o creștere semnificativă a salariului minim

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat joi, la Oradea, că se gândeşte la o majorare semnificativă a salariului minim pe economie, care ar trebui, în mod normal, să intre în vigoare de la începutul anului viitor, după ce ideea creşterii salariului minim a fost agreată de patronate, sindicate şi instituţiile statului.

COVID-19. De ce Delta îmbolnăvește mai mulți copii

Cazurile de COVID-19 în rândul copiilor sunt în creștere în întreaga lume, pe fondul focarelor alimentate cu varianta delta, stimulând spitalizările și crescând îngrijorarea cu privire la riscul bolilor severe și la simptomele persistente ale formelor de boală care durează mult timp. De asemenea, se pun întrebări legate despre siguranța școlilor.

Noi restricții. Certificatul verde, necesar în restaurant, bar sau sala de sport

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de joi, 16 septembrie 2021, Hotărârea numărul 70 prin care se propune stabilirea măsurilor necesare a fi aplicate în contextul valului patru al pandemiei de COVID-19.


Articole recomandate Vezi toate articolele