Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei
Autor: Antonia Popescu pe 22 iul, 07:15 | Articole recomandate

Știrile economice ale dimineții 22.07.2021

Clotilde Armand cere din nou STARE de ALERTĂ în Sectorul 1

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 cere Prefecturii Municipiului Bucureşti să declare starea de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza situaţiei sanitare cauzate de necolectarea gunoiului, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Tendinţe pe piaţa muncii: Joburi digitale care nu existau acum zece ani

Livrator, şofer de ride-sharing, producător de podcast sau telemedic sunt printre noile joburi apărute în ultimii ani datorită evoluţiei rapide a tehnologiilor moderne, care a transformat semnificativ piaţa muncii din România, arată o analiză de profil.

Ministerul Mediului a cerut să se TRIPLEZE amenzile pentru persoanele care fac acest lucru

Amenzile pentru hrănirea urşilor, de către persoane fizice, ar putea fi dublate sau chiar triplate faţă de nivelul actual, situat între 3.000 şi 5.000 de lei, potrivit secretarului de stat în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Robert Szep.

ATENȚIONARE meteorologică! GRINDINA își face apariția în aceste zone

Cod galben - interval de valabilitate: 21 iulie, ora 10:00 – 21 iulie, ora 22:00. Fenomene vizate: Instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Șeful OMS avertizează că ne aflăm în pragul valului patru al pandemiei

Lumea se află la începutul unui alt val de infecții și decese de Covid-19, a declarat miercuri directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.


Articole recomandate Vezi toate articolele