Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei
Autor: DCBusiness Team pe 28 iul, 07:22 | Articole recomandate

Știrile dimineții

Cutremurător. Două regiuni nu mai pot fi locuite din cauza schimbărilor climatice

”Viața într-un cuptor”, comentează France Info, cu imagini care susțin afirmația. Cu temperaturi peste 35 de grade și 90% umiditate în aer, regiunile Jacobabad (Pakistan) și Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite) au devenit pur și simplu nelocuibile. Un cocktail de căldură și umiditate literalmente exploziv, chiar „fatal” pentru corp, afirmă canalul de știri France Info.

Britanicii interzic nevaccinaților accesul la anumite evenimente

Șeful cabinetului lui Boris Johnson, Michael Gove, i-a calificat pe cei care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 drept „egoiști” și a insistat asupra faptului că aceștia se vor confrunta cu interdicția de a participa la evenimente în masă.

Meghan și Harry pot răsufla ușurați în privința fiicei lor Lilibet

Meghan Markle și prințul Harry probabil că vor răsulfa de acum ușurați în plin război al orgoliilor, mai ales după nașterea fiicei ducilor de Sussex, Lilibet.

Casa Națională de Pensii Publice, precizări de ultimă oră

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a făcut mai multe precizări referitoare la noutățile introduse prin Legea 197/16.07.2021, și care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 712/19.07.2021.

Cât ar costa rezolvarea problemei GUNOAIELOR din România. Marinoff avertizează

Marius Marinoff, preşedintele Asociaţiei pentru Reciclare şi Management Integrat al Deşeurilor (ARMID), a declarat că România dispune de fonduri pentru a rezolva problema deșeurilor din România.

 


Articole recomandate Vezi toate articolele