Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei
Autor: Dana Mihai pe 25 sep, 08:32 | Articole recomandate

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Debranșarea de la curent electric. Ce trebuie să știe toți consumatorii

Ministerul Energiei lucrează la un proiect de OUG, potrivit căruia clienții casnici care nu-și pot plăti factura la curent și riscă, prin urmare, să fie debranșați vor trebui să primească, cu suficient timp înainte de data stabilită pentru întreruperea curentului, informații despre variantele pe care le au pentru a putea evita o asemenea situație. 

Mugur Isărescu: Guvernul să strângă cureaua! BNR: Avem nevoie de corecție bugetară

"Guvernul să strângă cureaua!" Este avertismentul şefului Băncii Centrale pentru Cabinetul Cîţu, cu doar o zi înainte de marele Congres PNL. Mugur Isărescu cere o reducere a cheltuielilor bugetare, în contextul în care deficitul este la cer. Adică, avem o diferenţă uriaşă între ce chelutim şi ce încasăm.

Vești proaste pentru românii cu credite în lei. Ce s-a întâmplat

Indicele ROBOR la 3 luni, de care depinde calcularea dobânzilor variabile pentru creditele în lei, a crescut vineri la 1,65% şi ajunge la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni şi jumătate.

Bucureştiul intră în scenariul ROȘU. Restricțiile care se vor impune

Bucureștiul intră în scenariul roșu. Subprefectul Capitalei, Antonela Ghiță, spune că noile restricții vor intra în vigoare din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Forme severe de COVID-19. OMS recomandă primul TRATAMENT

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) recomandă, pentru prima dată, o combinaţie de medicamente pentru a preveni formele severe de COVID-19 la pacienţi infectaţi din categoriile cu risc crescut, informează vineri DPA.


Articole recomandate Vezi toate articolele