Știrile economice ale dimineții 21.01.2021
Autor: Dana Mihai pe 21 ian, 07:21 | Articole recomandate

Știrile economice ale zilei 15.02.2021

Primul LUCRU făcut de Joe Biden ca președinte al SUA

Președintele SUA, Joe Biden, a scris primul mesaj pe contul de Twitter, care i-a fost postat după ce a depus jurământul. Biden spune că nu este timp de pierdut în fața crizelor.

Daniel Băluţă: Desfiinţăm ghişeele la nivelul Sectorului 4! Cum plătiți taxele

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat că ghişeele de la nivelul acestei zone administrative vor fi desfiinţate, iar taxele şi impozitele locale vor fi plătite online de anul viitor.

Cîțu, despre SALARIILE bugetarilor: A fost luată o DECIZIE

Premierul Florin Cîţu a precizat că salariile bugetarilor au fost îngheţate pentru anul în curs, fiind luată o decizie în acest sens, subliniind că aşteaptă soluţii de la nivel local şi central, având în vedere că evoluţia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administraţia locală, dar şi centrală, din ultimii patru ani, "nu este sustenabilă".

Donald Trump i-a lăsat o SCRISOARE lui Joe Biden

Preşedintele american Donald Trump i-a lăsat o scrisoare succesorului său Joe Biden miercuri înainte de a pleca de la Casa Albă, a declarat pentru France Presse Judd Deere, purtător de cuvânt al executivului, cu câteva minute înainte de plecarea sa, relatează AFP.

Pensia de invaliditate. CCR constată: este CONSTITUȚIONALĂ

În cadrul controlului posterior promulgării, Curtea Constuţională a constatat că sintagma „la data înscrierii iniţiale la pensie” din OUG 1/2013 este constituţională în ceea ce priveşte beneficiarii pensiilor de invaliditate.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele